Adidas oprema

Adidas, športna blagovna znamka, ki ima tradicijo

Adidas je beseda, ki smo jo verjetno v mladosti neštetokrat izrekli, saj so bile vsake superge, športni copati ali teniske poimenovane le z eno, preprosto besedo »adidaske«. Sanje so se začele leta 1920, v majhnem nemškem mestecu in te so bile, narediti športne čevlje, ki bodo najboljši, saj bodo ščitili športnike pred poškodbami, obenem pa bodo trpežni in vzdržljivi. Adi Dassler je tako začel prav tistega leta zgodbo o adidasu, in sicer v umivalnici, kjer je delala njegova mama, brez elektrike in brez strojev, le z dvema čevljarjema. Bil je naravnost fantastičen oblikovalec, njegove ideje in rešitve so adidas postavile na prvo mesto v svetu.

Danes je adidas celota, ki med seboj povezuje in združuje tri področje. Adidas Sport Style skrbi za prihodnost športnih oblačil, adidas Sport Performance skrbi za športne dosežke ter adidas Sport Heritage, pri kateri je v ospredju bogata dediščina in vrnitev nazaj h koreninam. Že od vsega začetka adidas intenzivno in tesno sodeluje z vrhunskimi športniki, kar prinaša izjemno inovativnost in neprecenljive rezultate. Leta 2001 je adidas predstavil posebnost, ki vsakemu posamezniku omogoča, da si oblikuje obutev po lastni želji, potrebi, po značilnosti svojega stopala, barvi, ter po zunanjem videzu. Njihov slogan je: »Za vsako stopalo in teren obstaja popoln čevelj«. A s tem njihovih idej in inovativnosti še zdaleč ni konec. Adidas je blagovna znamka, ki jo najdemo praktično vsepovsod, med športniki, na ulici, na odru, med uličnimi umetniki, pa tudi med pevci. Ne le športni copati, adidas je ime, ki spremlja športna oblačila, športno opremo, opremo za prosti čas. Veliko preveč jih je, da bi lahko naštevali.

Olimpijcev, zmagovalcev, nosilcev medaljev, ki so bili in so še vedno ponosni nosilci znamke adidas. Adidas je znamka, ki jo nosijo najboljši profesionalni športniki na svetu, brez nje pa ne moremo niti navadni ljudje.

Povzeto po: http://www.superge.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.