Aqua scale banjice za lažje umivanje dojenčkov

Banjice za otroke? Zakaj pa ne. Otroci se radi kopajo. Večina otrok naravnost obožujejo vodo. Verjetno ste že opazili na morju, da otroci naravnost obožujejo morje. Zakaj jim potem doma ne bi pripravili kopeli. Aqua Scale je prava kad za otroke. Kot bi rekli mini jacuzzi za otroka. Gre za mini banjico, ki vsebuje več komponente. Seveda je kopanje privzeto, vendar je Aqua Scale mini banjica za otroke z določenimi funkcijami. Poglejmo si katere so te funkcije.

Kopanje malčka še nikoli ni bilo tako enostavno. Predvsem so tovrstne banjice namenjene novorojenčkom. Omogočajo izbiro in določitev temperature. Kot to pa omogočajo tudi tehtanje otroka. Kar je zelo priročna lastnost. Banjica je narejena tako, da otrok ne more zdrseti. Ima vse potrebne oblikovne značilnosti, da je otroku udobno in varno. Ima ergonomsko obliko, kar pomeni, da bo »drža« otrok, oziroma položaj otroka pravilen glede na njegovo velikost. Da pa bo izkušnja kar se da uporabna in enostavna, je vse skupaj opremljeno z visokokakovostnim in vodoodpornim zaslonom na dotik. Tako bo upravljanje enostavno in praktično.

Aqua Scale je dokaj nov produkt, ki vam bo umivanje vašega malčka olajšal že za slabih osemdeset evrov. Izdelek pa lahko kupiti skoraj povsod po državi. Gre za prodajni hit, katerega mame priporočajo. Lahko bi rekli, da je to še ena v vrsti pametnih naprav, vendar bolj kot to je pripomoček, ki bo staršem zelo olajšal umivanje otroka, samemu otroku pa bo neverjetno všeč. Otrok se bo tako še bolj navadil na vodo in Aqua Scale bo nenadomestljiv pripomoček pri tem.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja