skrb za nohte je potrebna

Do popolnih nohtov s permanentnim lakiranjem

Urejeni nohti, mehka in lepa koža na rokah in negovana obnohtna kožica so merilo za lepo negovane dlani, ki o nas povedo veliko. Nega rok postaja vse bolj pomemben lepotni tretma.

Permanentno lakiranje je ena izmed tehnik lakiranja nohtov, ki zagotavlja popolne rezultate. Pri permanentnem lakiranju je gel, ki se ga nanaša na nohte kot lak, primeren za vse ženske, ki si želijo obdržati urejene nohte več kot le nekaj dni. S permanentnim lakiranjem dosežemo tudi do 5 tednov obstojno barvo.

Pri permanentnem lakiranju se uporablja poseben gel za nohte, ki se nanaša popolnoma enako kot navaden lak. Permanentno lakiranje je tehnologija s katero dosežemo odlično prekrivnost nohta. Hkrati gel noht zaščiti pred zunanjimi vplivi in mu da naraven videz. Za samo odstranitev gela se potrebuje posebna tekočina, ki gel raztopi in ga odstrani. Postopek odstranjevanja je hiter in ne škoduje nohtu.

Permanentno lakiranje obsega piljenje nohtov in urejanje obnohtne kožice, nanašanje dvojnega sloja gela, piling in masažo rok. Nohte se najprej skrajša in oblikuje v lepo obliko nato se uredi obnohtno kožico in se nanese gel. Za strditev gela roke vstavimo pod posebno UV-lučko, ki vpliva na strukturo gela. UV-lučka gel popolnoma posuši v 2 minutah, kar je napram navadnim lakom izredno hitro.

Poleg gela, ki ga nanesemo na noht, se v veliko primerih noht še dodatno okrasi z raznimi kristalčki ali pa se na noht kaj nariše. Izredno popularni so vzorčki in ponavljajoče se teksture.

Permanentno lakiranje nam vzame relativno malo časa in poskrbi za to, da imamo lepe in urejene nohte tudi do enega meseca.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.