Dr wolz

Dr. Wolz, naravno in dokazano učinkovito

Dr. Wolz Zell GmbH podjetje je leta 1969 ustanovil Siegfried Wolz. Temelje novega podjetja pa je inženir biotehnologije postavil že precej prej. Skupaj s prof. dr. Feodorjem Lynenjem je kot njegov znanstveni sodelavec delal na projektu izolacije koencima A iz kvasovk. Za te raziskave je dr. Lynen leta 1964 dobil Nobelovo nagrado za medicino. Od leta 1969 je Siegfried Wolz v svojem podjetju raziskoval in gojil encimske kvasovke. Kot pogumen pionir je bil trdno prepričan, da so encimske kvasovke lahko pomemben prispevek k celoviti oskrbi človeškega telesa in kot take osnova za ohranjanje zdravja celotnega organizma.

Po dolgoletni raziskovalni dejavnosti, občasno skupaj z uglednim zdravnikom, raziskovalcem raka in biologom P.G. Seegerjem, dr. med. in dr. naravoslovnih znanosti ter podjetjem Boehringer Ingelheim je dr. Siegfriedu Wolzu končno uspelo razviti encimsko kvasovko. Ta človeški organizem podpira točno tam, kjer izvirata njegova moč in kondicija: v celicah človeškega telesa. Dr. Wolz je tako razvil encimsko kvasovko, ki je osnova za pripravek, ki je še danes edinstven: Zell Oxygen. Pripravke z encimskimi kvasovkami že vrsto let priporočajo tudi številni vrhunski športniki in trenerji. Uporabljajo jih tudi olimpijska moštva, kot so nemški osmerec, klubi Bundeslige, kot je 1. FSV Mainz05 in veliko drugih vrhunskih športnikov, ki encimske kvasovke Dr. Wolza vključujejo v svoj program treninga, da bi stabilizirali svoje zdravje in izboljšali svoje sposobnosti s hitrejšo fazo okrevanja.

Dr. Wolz pripravki delujejo tam, kjer izvirajo zdravje, moč, kondicija, dobro počutje in močan imunski sistem, to pa je v celicah, ki so najmanjše enote človeškega organizma. Da celice delujejo optimalno, vsak dan potrebujejo veliko vitaminov, mineralov ter drugih življenjsko pomembnih snovi, ki jih večinoma telo ne more proizvesti samo, ampak jih moramo vnašati. Dr. Wolz pa ponuja edinstveni pripravek, ki vsebuje vse encime, vitamine, minerale in mikroelemente v eni sami aktivni celici.

http://www.vivalis.si/trgovina

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja