Google adwords oglaševanje je oglaševanje po želji

Google adwords oglaševanje je oglaševalska storitev podjetja Google. Spletni uporabniki večinoma poznajo google adwords oglaševanje. Kdor jih ne pozna, mora uporabiti spletne iskalnik ter se osredotočit na rezultate iskanje. Za google adwords oglaševanje obstaja posebna oznaka med zadetki iskanja, največkrat so tudi oglaševane spletne strani uvrščene najvišje ali na sam vrh izpiska rezultatov iskanja.

AdWords oglaševanje z veliko možnostmi

Google adwords oglaševanje ponuja veliko možnosti

Oglaševanje po želji

Oglaševalcem google adwords oglaševanje ponuja nekatere naprednih možnosti. Klasično oglaševanje jih ni ponujalo, zato mnoge značilnosti sodobnega oglaševanja preprosto zmedejo. Primerjava je možna zgolj na področju oglaševalskega prostora ali oglaševanju namenjenega prostora v mediju ali na mediju. Za google adwords oglaševanje je glavni medij splet, klasično oglaševanje je uporabljalo tisk, radio, televizijo, razne reklamne panoje in številne druge medije. Oglasni prostor se praktično ni spremenil v svoji osnovi, spremenil se je medij ter z njim številne druge značilnosti. Klasično oglaševanje je ponujalo možnost zakupa oglasnega prostora, kar v osnovi počne tudi google adwords oglaševanje. Preverite upravljanje oglaševanja AdWords.

Vendar je bil zakup oglasnega prostora klasičnih medijev veliko bolj nepravičen do plačnikov oglasa. Praktično so pošteno plačali zakup določenega prostora v mediju, zagotovila za ogled oglasa pa ni bilo. Velike oglase so pogosto v medijih tudi spregledali, saj so bili moteči. Na televiziji vsi poznamo pojem reklamni blok, kdor ima možnost ga tudi tradicionalno prezre. Kar je za plačnika oglasa izgubljena priložnost ter hkrati ustvarjena izguba. To napako in pomanjkljivost odpravlja google adwords oglaševanje. Plačnik oglasa plača zgolj toliko, kolikor je bilo ogledov oglasa. Dodatno ima možnost bistveno večjega vpliva na oglaševanje skladno z njegovimi željami in pričakovanji. Če se mu zdi pametno investirati v najboljše oglasno mesto, to lahko stori in najboljše oglasno mesto preprosto dobi. Obratno se lahko odloči za bolj racionalno odločitev, ki mu je na enak način na voljo. Ključna beseda je prav tako njegova svobodna izbira, ko se odloča za google adwords oglaševanje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja