Gorska kolesarska oprema in Blueprint, ki olajšajo kolesarjenje v hribe

Pri kolesarjenju je zelo popularno potovanje v hribe, za to pa se rabi tudi ustrezna oprema, saj je lahko poleg tega, da je mučno, tudi nevarno potovanje. Včasih je pomembno da gledamo na podrobnosti kolesa, zato je v tem primeru priporočeno da si pogledamo Blueprint gorskih koles. Poleg koles pa pod Gore Bike Wear spada več različnih delov opreme:

Kolesarske rokavice

Rokavice so zelo pomemben del za kolesarjenje, vendar ne le zato, ker nam ščitijo roke ampak tudi, da nam ohranijo tople roke, kar je pomembno pri kolesarjenju v mrzlem vremenu. Pomembno je, da so rokavice udobne, saj gre pri kolesarjenju velik napor v roke. Primerne so tudi za brisanje potenja, saj veliko kolesarjev meni, da je uporaba robčkov on podobnih prevelika potrata časa, zato jih večina uporablja zadnji del rokavice, da se obrišejo po obrazu.

 

Kolesarski čevlji

Ko govorimo o kolesarjenju v hribe, so za to posebni čevlji, ki imajo bolj oprijemljivo stopalo za takrat, ko mora kolesar stopiti dol s kolesa v hribih. Veliko takšnih čevljev ima tudi špice, za boljši oprijem tako na kolesu, kot na tleh.

 

Kolesarske hlače

Za razliko od navadnih kolesarskih hlač, kolesarske hlače za v gore niso tako oprijete, saj so namenjene temu, da zaščitijo kolesarja pred morebitnim padcem s kolesa.

Gore Bike Wear je kolesarska oprema za v hribe, ki jo je mogoče naročiti po celi Sloveniji. Poleg tega, pa lahko olajša potovanje dober Blueprint gorska oprema in gorskega kolesa, saj nam v detajlu pokaže iz česa je sestavljen in si lahko tako do neke mere prilagodimo opremo svojemu stilu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.