Inštrukcije nemščine in angleščine

Inštrukcije nemščine in angleščine

Komu so namenjene inštrukcije in zakaj bi se sploh odločili za inštrukcije? Gre za dejavnost oziroma storitev, ki je namenjena prav vsem, ki si želijo doseči minimalni ali pa zahtevnejši standard znanja na poti svojega izobraževanja. Torej je namenjena tistim, ki imajo učne težave ter tudi tistim, ki si želijo snov še bolje razumeti in jo obvladati. Usposobljeni inštruktorji centra za inštrukcije Horizont snov podajajo razumljivo in se tudi prilagodijo posameznemu tipu učenca ter tako upoštevajo zmogljivosti in interese posameznika na posameznem področju.

Učni center Horizont ponuja inštrukcije za več različnih področij oziroma šolskih predmetov, med katerimi pa boste našli tudi inštrukcije za nemščino in angleščino. Angleščina in nemščina sta tuja jezika, ki zasedata prvi mesti lestvice svetovnih jezikov, zato je znanje teh dveh jezikov še toliko pomembnejše. Z obema jezikoma se srečujemo tako v šoli, kot tudi na delovnem mestu ali pa med prostim časom. Vendar pa angleščina in nemščina kot šolska predmeta marsikomu povzročata nevšečnosti in težave.

Če se zanimate za inštrukcije angleščine ali pa inštrukcije nemščine, vam torej priporočamo, da obiščete spletno stran učnega centra Horizont, kjer boste našli še več informacij o vsebinah učenja, ceni inštrukcij in kjer se boste lahko preko kratkega spletnega obrazca tudi naročili na inštrukcije. Priporočljivo pa je, da na inštrukcije prinesete vse zvezke, učbenike, delovne liste in podobno, kar ste uporabljali pri pouku ter dodaten zvezek, katerega boste uporabljali na inštrukcijah. Poleg inštrukcij pa je seveda zelo pomembno tudi delanje domačih nalog in samostojno ponavljanje ter utrjevanje snovi. Zagotovite si inštrukcije angleščine ali nemščine še danes in izboljšajte svoje znanje ter si pridobite samozavest.