Izdelava spletne strani po vaši meri

Načrtujete novo spletno stran? Naj vam pri tem pomagamo! Z našo pomočjo bo izdelava spletne strani potekala popolnoma gladko: vi boste povedali svoje želje, mi pa bomo poskrbeli za vse ostalo!

Kako do spletne strani?

Izdelava spletne strani je pomemben projekt, ki vam lahko vzame veliko časa in energije. Da temu ne bo tako, lahko poskrbimo mi oziroma naša usposobljena ekipa, ki bo svoj čas in energijo namesto vas posvetila vaši novi spletni strani ter poskrbela, da bo s svojim znanjem v najkrajšem možnem času ustvarila vrhunski rezultat, ki bo prepričal tudi najbolj zahtevne kupce.

Izdelava vsake spletne strani je zahteven proces, ki pa ga mi za svoje stranke čim bolj poenostavimo, tako, da zajema:

  1. Uvodni sestanek o vaših željah in zahtevah
  2. Načrtovanje arhitekture oziroma strukture spletne strani
  3. Premislek o funkcionalnostih spletne strani
  4. Izdelava oblikovne podobe in celostnega dizajna za spletno stran
  5. Končna dodelava in morebitne izboljšave

Pri tem se je treba zavedati, da stranka v prvi fazi izdelave pove svoje želje, nato pa pri postopku sodeluje le, če želi, v nasprotnem primeru pa za vse poskrbimo mi sami oziroma naša ekipa. Ko je čas za končno dodelavo, je spet na vrsti stranka, da pove, če ji je končni izdelek všeč in če je treba karkoli spremeniti ali izboljšati.

Kako do uspešne spletne strani?

Vendar pa to, da spletno stran zgolj izdelamo in jo postavimo na splet, nikakor ni dovolj za to, da bi spletna stran postala uspešna. Za uspeh je treba na spletno stran s pomočjo oglaševanja in drugih metod privabiti čim več obiskovalcev, nato pa te obiskovalce prepričati, da spletno stran uporabljajo in da se še večkrat vrnejo nanjo oziroma se odločijo za nakup ali naročilo storitev.

Že pri sami izdelavi je treba razmišljati ne le o funkcionalnosti spletne strani, ampak tudi o tem, da je celoten proces marketinško usmerjen oziroma vključuje tudi razmislek o načinih promocije spletne strani in prepričevalnih strategijah za stranke.

Zato je zelo pametno, če se že na začetku razmisli o tem, kako boste spletno stran oglaševali in kakšno spletno oglaševanje boste uporabili. Kakovostna spletna stran je namreč polovica poti do uspeha, marketing pa predstavlja drugo polovico. Tako pri enem kot pri drugem pa vam lahko pomagamo mi – ms3.si!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.