Kamp Valkanela

Kamp Valkanela in njegovi čari

Kamp Valkanela je pravi raj na zemlji. Nahaja se v objemu zaliva med Vrsarjem in Funtano. Kamp se skriva v zavetju gostih dreves, pod katerimi je posejana mehka trava. Zagotovo je kamp Valkanela eden izmed kampov, ki so najbolj prijazni do družin z majhnimi otroki. Kamp je varen in prijeten. Na voljo je kar 2000 parcel, ki imajo priključke za vodo in za elektriko. Vsekakor pa je že zaradi pogleda na Vrsar kamp Valkanela vredno obiskati.

Kulinarična ponudba mediteranske hrane doseže svoj vrhunec v restavraciji, ki se nahaja znotraj kampa z imenom Grill Smrikva. Ribje in mesne specialitete vam bodo pripravili na ražnju, postregli pa vam bodo tudi okusne solate in testenine. Kamp Valkanela poskrbi tudi zato, da se v njem nahajajo vrhunska istrska vina, tako da je ob izbrani hrani prisotna tudi kapljica žlahtnih vin iz lokalne pridelave. Za tiste, ki obožujejo pice, je na razpolago picerija Kantineta.

Poleg kulinarike pa kamp Valkanela poskrbi tudi za zabavo. Na razpolago je Cocktail bar, kjer strežejo vrhunsko pripravljene cocktaile za to, da se zabava in vzdušje res maksimalno. Bar se nahaja na plaži, tako da je vzdušje še posebej primerno za prave zabave ob morju.

Kamp Valkanela je znan tudi po svoji raznoliki in lepo urejeni ter čisti plaži. Otroci se bodo razveselili peščene plaže, na kateri bodo lahko gradili peščene gradove. Odlična izbira je tudi kamnita plaža, na razpolago pa sta še prodnata in skalnata plaža. Tako da se lahko vsaki dan sončite, kopate in zabavate v različnem ambientu. K temu je potrebno dodati še to, da je kamp Valkanela poskrbel za primeren dostop za osebe s posebnimi potrebami, tako da je vstop v morje precej lažji. Svojo plažo imajo tudi psi, ta se nahaja ob marini. Za konec pa velja omeniti, da je plaža, ki jo ponuja kamp Valkanela, dobila mednarodno modro zastavo za kakovost.

http://www.campingrovinjvrsar.com/

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.