Ključavnica na prstni odtis marsikje zamenjala ključ

V zadnjih letih je razvoj stavbnega pohištva potekal izjemno hitro. Poseben napredek je viden prav pri varnosti in modernejših sistemih zaklepanja. V večini novogradenj ključavnica na prstni odtis ni več nobena novost, ampak pomeni ključen dodatek v vsakem pametnem domu. Velika prednost pametnih ključavnic je tudi v tem, da jih lahko upravljate s pametnim telefonom kjerkoli in kadarkoli.

Ključavnica na prstni odtis

 

Pametne ključavnice in elektronska kontrola so še nedolgo nazaj veljale prestiž oziroma domena poslovnega sveta, v zadnjih letih pa to postane stalnica dobro zavarovanega pametnega doma. Ključavnica na prstni odtis je eden od sodobnih sistemov krmiljenja vrat, ki pa je nadgrajen še s številnimi kodami, daljinskim upravljalnikom, domofonom, telefonom ali s kartico.

Je vaš prst res lahko ključ?

 

Ljudje si želimo iti s časom naprej, zato iščemo številne rešitve, ki bi hkrati olajšale naše življenje in obenem povečale varnost bivanja. Sistemi odpiranja vrat postajajo vse naprednejši. Zaradi nove generacije čitalcev prstnih odtisov, ključavnica na prstni odtis vse pogosteje zamenjuje klasično ključavnico na ključ. Takšen sistem predstavlja velik korak na področju varnosti, praktičnosti in udobja, saj ga je moč upravljati kar preko mobilne aplikacije.

 

Številne napredne funkcije in motorizirano avtomatično zaklepanje postaja nepogrešljiva oprema pri vseh novih vhodnih vratih. Bistvene prednosti, ki jih ima ključavnica na prstni odtis, so preprosta uporaba in dolga življenjska doba. Izpad električnega toka ne vpliva na sisteme, saj imajo ti baterijsko napajanje. Sodoben sistem zaklepanja je primeren za skoraj vsa nova vrata, tako zunanja, notranja kot steklena.

Ključavnica na prstni odtis se lahko upravlja kar preko telefona

 

Eden od pametnih sistemov za odpiranje vhodnih vrat, ki zagotavlja varnost in udobje, je sistem Inosmart. Ta združuje tri načine odpiranja, avtomatsko motorno ključavnico, kabelski prehod, upravljalno enoto in napajalnik. Celoten sistem lahko preko aplikacije enostavno nadzirate in upravljate preko pametnega telefona ali računalnika.

 

S pomočjo mobilne aplikacije Inosmart odklepanje in zaklepanje enostavno upravljate s pametnim telefonom. Ključavnica na prstni odtis je povezana z aplikacijo, ki omogoča upravljanje uporabnikov, LED osvetlitev, urnikov in nadzora dostopa uporabnikov. Lahko dodajate tudi prstne odtise in v kolikor ni prepoznaven, to zazna biometrični senzor in vam napako javi na mobilno aplikacijo na telefonu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.