Imunski sistem in prehrana

Komu lahko pomagajo prehranski dodatki Fidimed

Fidimed je priznana blagovna znamka, ki že vrsto let na slovenskem trgu prehranjuje prehranska dopolnila. Slednja so v sodobnem svetu zelo pomemben vir hranilnih snovi, ki jih sicer ljudje ne dobijo v hrano ali pa jih iz hrane dobijo precej manj, kot bi jih dejansko potrebovali. Ali ste vedeli, da Fidimed izdeluje naravna prehranska dopolnila? Izdelki te blagovne znamke so prešli skozi izjemno nizko stopnjo obdelave, zaradi česar ohranjajo naravno strukturo elementov. To je pomembna informacija, saj se je potrebno zavedati, da v modernem svetu ljudje zaužijemo zelo malo hranil, ki imajo bogato naravno strukturo. Zato se Fidimed prehranska dopolnila umeščajo prav na ta razkorak med človeško potrebo po hranilnih snoveh in dejanskim vnosom, ki je v povprečju izjemno slab.

Ker se ljudje med seboj močno razlikujemo, imamo tudi različne potrebe po Fidimed prehranski dodatkih. Predvsem jih potrebujejo posamezniki, ki dolgotrajno jemljejo zdravila, ki jim jih je predpisal zdravnik. Običajno se Fidimed prehranski dodatki svetujejo tudi vsem tistim posameznikom, ki so pravkar preboleli kakšno bolezen ali pa so se rehabilitirali po kakšni poškodbi. Fidimed prehranski dodatki lahko pomagajo tudi posameznikom, ki so pod stresom. V tem obdobju se lahko močno poslabša splošno zdravstveno stanje, saj se imunski sistem močno oslabi. Takrat je potrebno v telo vnesti različne hranilne snovi, ki pomagajo ponovno vzpostaviti ravnovesje imunskega sistema.

Fidimed prehranski dodatki pa so pomembni tudi za osebe, ki imajo zelo malo časa zase in za to, da bi poskrbele za zdravo prehranjevanje. Ljudje bi morali vsaki dan pojesti dovolj sadja, zelenjave, mlečnih izdelkov in mesnih izdelkov. Iz vseh teh virov pridobivamo pomembna makro in mikro hranila. Veliko ljudi pa namesto te polnovredne hrane raje izbere krajšo pot: hitra prehrana. Takšnim osebam, ki jedo visoko predelano hitro prehrano lahko Fidimed prehranski dodatki pomagajo pri vzdrževanju zdravja, dobrega počutja in predvsem dovolj energije za delovanje.

http://fidimed.si/

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja