Podočnjaki

Kozmetika za ženske: 4 enostavni triki za zniževanje stroškov

  1. Kako se znebiti razpokanih ustnic?

Oglaševalci kozmetike za ženske pogosto obljubljajo, da bo prav njihov izdelek odpravil težave z razpokanimi ustnicami, s katerimi se sooča mnogo pripadnic nežnejšega spola, a v večini primerov ni želenega učinka. Pozabite na kozmetiko za ženske, ki jo običajno najdete na policah drogerij! Obstaja povsem naravna in poceni rešitev … Žličko soli raztopite v vodi in si z dobljeno tekočino zmasirajte ustnice, ki bodo tako zopet postale mehke in privlačnega videza.

  1. Ni časa za umivanje las …

Se vam lasje pogosto mastijo? Nimate časa za vsakodnevno umivanje in sušenje? Linije kozmetike za ženske pogosto ponujajo tudi šampon za suho pranje las, vendar lahko zadrego rešite tudi na precej enostavnejši način. Na lase nanesite malo otroškega pudra, pustite nekaj minut, nato jih otrite z brisačo in dobro razčešite. Umivanje las lahko tako prestavite najmanj za en dan.

  1. Naravno povečanje in učvrstitev prsi

Običajno je kozmetika za ženske, namenjena negi prsi, precej draga. Vendar pa lahko primerljive rezultate dosežete že z uporabo povsem navadne kreme, čeprav vas poskušajo oglaševalci prepričati, da boste prav s pomočjo njihovega kozmetičnega proizvoda dosegli čudežne rezultate – bolj od samega izdelka je namreč pomembno, da masažo izvajate redno in dosledno. Vaše prsi bodo na ta način precej lepše oblike, bolj čvrste, obenem pa bodo delovale večje.

  1. Nič več podočnjakov

Tudi za reševanje težav s podočnjaki draga kozmetika za ženske ni zares potrebna, saj obstajajo povsem naraven način, kako se jih znebiti. Vzemite že uporabljene čajne vrečke (najboljša je kamilica) in jih za nekaj minut položite na zaprte oči. Pomagate si lahko tudi z mešanico iz moke, kurkume, limoninega in paradižnikovega soka, ki jo za 15 minut nanesete na kožo okoli oči in nato sperete. Rezultati zagotovljeni!