Lasulje

Lasulje so pripomočki, ki jih lahko uporabljajo tako moški kot ženske. Moške lasulje so namenjene tistim, ki jim primanjkuje las, ženske lasulje pa tistim ženskam, ki niso zadovoljne s svojimi lasmi in želijo imeti bolj bujne pričeske.

Dolga ali kratka lasulja lahko pomembno vpliva tudi na samozavest tistega ali tiste, ki jo nosi. Lasni vložek oz. lasulja je tako pomemben stilski element, ki pa si ga upajo uporabiti le najbolj drzni. Lasni vložek oz. lasulja, čeprav je kratka lasulja, predstavlja še vedno nek tabu in vsak, ki ga razkrinkajo, da nosi lasulje, se lahko počuti nekoliko osramočeno. Seveda je to odvisno od vsakega posameznika ali posameznice ter njene ali njegove odprtosti do teh stvari.

Poznamo tudi lasulje, ki so primerne za pust. Takšna lasulja ali lasni vložek nam pomaga, da se našemimo v čarovnico ali kaj podobnega. Pri marsikateri pustni maski je dolga ali kratka lasulja obvezen element, brez katerega se ne moremo našemiti tako, kot bi si sami želeli.

Katere lasulje so najbolj popularne in zaželene?

Poleg čarovniških lasulj so precej popularne tudi lasulje različnih zvezdnikov. Med vsemi zvezdniki prav gotovo izstopa kralj rock’n rolla Elvis Presley. Njegova prepoznavna pričeska je še danes zelo zaželena med številnimi mladimi in tistimi malo starejšimi. Skupaj z nekaj prepoznavnimi oblačili tega zvezdnika, lahko hitro dosežete precej podobno podobo kot je krasila tega glasbenika.

Ne glede na to, katere lasulje potrebujete, pa je nošnja teh stvari lahko sila neudobna. Prav zaradi tega je pomembno, da izberete kvalitetne materiale, ki so prijazni do vaše kože in lasišča. Pomembna je tudi ustrezna higiena in redno čiščenje lasulje, saj se umazanija in prah hitro primer na te stvari. Večkratno čiščenje je zaradi tega nujno potrebno in tudi hramba naj bo na ustreznem mestu, ki ne bo dostopno otrokom, živalim itd.