Moderne kratke frizure – trendi za leto 2012

Moderne kratke frizure za ženske 

V letu 2012 so za razliko od prejšnjega leta moderne predvsem kratke ženske frizure. Kratka frizura žensko pomladi in poudari njene obrazne poteze. Moderne so najrazličnejše oblike – od povsem kratkih las, ki spominjajo že na fantovske pričeske, do nekoliko daljšega paža. Kratke frizure pa niso le moderne, ampak tudi zelo praktične. Z njimi je namreč precej manj dela, kar se tiče nege in urejanja. Tovrstna pričeska je zelo primerna za poslovne ženske, saj vam bo zagotovila resen in eleganten videz. Kratka frizura pa je posebej priročna v poletnem času, saj bo na ta način vročina precej znosnejša. Zakaj se torej ne bi odločili za spremembo? Tudi mnoge slavne ženske, na primer Michelle Williams, Rihanna in Halle Berry, se odločajo za moderno kratko frizuro, ki se jim poda več kot odlično.

 

Moderne kratke frizure za moške

Tudi pri moških so trendi v letu 2012 podobni kot pri ženskah, kar se tiče frizure. Kratke, moderne pričeske so nekaj, s čimer ne morete zgrešiti. Poleg enostavnega urejanja boste z njimi videti mlajši in bolj razigrani ter sproščeni. Poskrbite le, da izberete kvalitetnega frizerja, ki vam bo znal svetovati, kateri tip moderne kratke frizure se najbolj poda vašim obraznim potezam, in temu primerno postrigel vaše lase.

 

Naj bo torej leto 2012, ki se je šele dobro začelo, za vas leto pozitivnih sprememb, ki jih lahko začnete izvajati že pri svoji frizuri. Kratko, moderno, razgibano, sveže, mladostno … Smernice, s pomočjo katerih ne boste zgrešili.