Adidas

Nasveti ob nakupu Adidas športnih copat

Če iščete kvalitetne telovadne copate za dvorano, potem poglejte v ponudbo pod blagovno znamko Adidas. Za dvoranske namene se običajno uporabljajo telovadni copati, ki imajo bolj raven podplat. Podplat mora biti nekoliko bolj trd, saj se tako izboljša oprijemanje in s tem se prepreči pogostost zdrsov. Zelo pomembno je namreč to, da je stopalo čim bolj stabilno na podlagi. Športniki vedo, kako pomembno je to pri stranskih gibih, ko se sproža veliko sile na sklepe. Zato je pomembno, da so Adidas dvoranski čevlji jedro opore.

Ne glede na to, ali kupujete dvoranske čevlje, tekaške čevlje ali katerekoli druge športne čevlje, je pomemben način, kako jih izberete. Najbolj primeren čas za nakup je popoldan. Takrat so stopala najbolj utrujena, saj je kupec prehodil že nekaj poti tekom dneva ali pa je že toliko časa prestal na nogah. To je pomemben dejavnik, ki vpliva na izbiro Adidas ali katerega drugega čevlja, kajti stanje stopala je zelo podobno kot takrat, ko je utrujeno od športne aktivnosti. Popoldan je torej stopalo nekoliko odtečeno, kot če bi že nekaj ur hodili ali tekli po kakšni stezi.

Če bi svoje Adidas športne copate kupovali zjutraj, bi torej tvegali, da boste kupili premajhne, saj ne bi upoštevali otekline, ki nastane po dolgotrajnem naporu. Zelo pomembno je, da so vaši Adidas športni copati udobni. To pomeni, da vas takrat, ko si jih merite, nikjer ne tiščijo. Pomembno je tudi, da tam kjer leži palec, ostaja čevelj od pol do enega centimetra. Če so prsti na stopalu preblizu konci čevlja, to ni dobro za prste. Sploh med športno aktivnostjo se zaradi pritiska ob nohte in konice prstov lahko pojavijo bolečine, ki pričnejo ovirati hojo ali tek. Adidas športna obuvala so sicer mehka in udobna, vendar ni vsak model primeren za vsakogar, zato si za merjenje vzemite čas in izberite tisti model, ki vam je všeč in se v njem počutite udobno.

http://www.superge.si/

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja