Odlično darilo za naše najmlajše

Nakup darila za otroke je dandanes skoraj nemogoč. Velikokrat se sprašujemo, ali že ima določeno igračo. Skrbi nas ali bo otroku darilo všeč ali ne. Obremenjujemo se tudi glede kvalitete, cene in vzdržljivosti posameznih igrač. Pomembno je, da se zavedate, da otroku največ pomeni vaša pozornost. Otroci radi vedo, da mislite nanje in ste darilo izbrali od srca.

Zabava na prostem

Čedalje več otrok preživlja večino dneva v stanovanju. Gledajo risanke, igrajo igrice ali pa poslušajo glasbo. Čedalje manj otrok se giba na svežem zraku in drugi s svojimi vrstniki. V kolikor želite, da so vaši najmlajši bolj družabni, to dosezite z igračami. Izberite na primer napihljiv šotor, peskovnik, avtomobilček na daljinsko vodenje, napihljiv bazenček, napihljivo blazino za skakanje in podobno. Igrača naj bo namenjena za igro večjega števila otrok.

Spodbudite njihovo ustvarjalnost

Darila za otroke so lahko tako zabavna, kot tudi poučna. Kupite torej plastelin ali drugo maso in jim pomagajte pri ustvarjanju različnih domišljijskih oblik. Deklicam lahko podarite tudi kuhinjski set s štedilnikom in priloženo posodo. Pomagajte jim pri kuhanju in organizirajte piknik na prostem. Fantom podarite različno plastično orodje za hišna popravila in delo na prostem. Spodbujanje miselnih tokov pa boste dosegli tudi z različnimi vrstami klasičnih in 3D sestavljank. Slednje bodo poskrbele za boljše motorične in umske spretnosti malčkov ter obilico zabave.

Z družabnimi igrami ne boste zgrešili

Najbolj klasična, a obenem najbolj priljubljena darila za otroke pa so vsekakor družabne igre. Slednje vzpodbujajo otrokovo razmišljanje, domišljijo, tekmovalnost in izboljšajo splošno dobro voljo. Na trg prihajajo vedno novejše igre, ki so namenjene tako zabavi, kot tudi vzpodbudi miselnih procesov. Skupaj z malčki boste tako tekmovali in taktizirali, za dosego zmage. Obstajajo tudi različne namizne različice gostilniških iger. Izbirate lahko med namiznim hokejem, golfom, nogometom, košarko, biljardom in drugimi igrami. Najbolje je, da izberete tako darilo, ki bo vas in druge člane družine zbližalo in zabavalo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja