pvc talne obloge

Pvc-vinil, estetska odličnost

Pvc-vinil so z eno besedo estetska odličnost . Estetika je ena od zahtev pri urejanju prostorov, bodisi novogradnje ali obnove starejše gradnje. Zato je med drugim pvc-vinil pogosta izbira. Pod estetiko razumemo skupek vsega kar vidimo in ima učinek na naša čutila in zaznavo. Barve imajo velik vpliv na človekova čutila. To smo zagotovo že sami zaznali, strokovnjaki pa so to dejstvo večkrat že dokazali s preprostimi preizkusi.

Izvedli so jih s spremembo barv v istem prostoru z istimi aktivnostmi. Zgolj sprememba barv je vplivala na spremembo počutja. Ljudje so se ob primerni barvi ambienta počutili bolje, kot v manj primerni barvi ambienta. Pri investiciji v bivalne prostore se teh preprostih dejstev zavedamo. Pvc-vinil nam omogoča, da zahtevano estetsko kakovost bivanja zagotovimo. Počutje je ob izbiri različnih barv, vzorcev ter drugih estetskih značilnosti različno, investicija pa se ob tem ne spremeni bistveno. Zato želimo izbirat in izbrati najboljše. Možnosti je veliko, pri izbiri pa estetiko združujemo s številnimi drugimi lastnostmi. Ki imajo seveda od izbire do izbire različno težo. Tako so nekateri pripravljeni plačati več, če dobijo boljšo kakovost, želeno barvo, vzorec, manj vzdrževanja ter druge boljše lastnosti. Drugi imajo raje uravnotežene lastnosti, kar pomeni, da ne željo posebnega odstopanja.

Obstajajo tudi brezkompromisni kupci, ki želijo natančno tisto, kar so si zamislili. In pri tem ne odstopajo. Svoje odlične lastnosti pvc-vinil ne nudi zgolj pri estetiki, ampak velja tudi za zelo odpornega na umazanijo in obrabo, ter ga je enostavno čistiti. To omogoča skoraj dva milimetra debela plast zelo odpornega vinila. Kot tak je pvc-vinil namenjen prostorom, kjer so zaželeni visoki bivalni standardi . Velja za antibakterijsko ter antistatično oblogo, je prijeten in topel na dotik. To lastnost lahko nadgradimo, saj je pvc-vinil možno polagati na tla s toplovodnim ogrevanjem. Pvc-vinil je odlična odločitev za obremenjene prostore, ki zahtevajo visoko bivalno kakovost.

http://www.floor-experts.si/vinil-pvc

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.