Arhiv Značk: Adidas

Adidas

Adidas, inovativni pristop

Adidas je že skoraj stoletje pojem za inovativni pristop .

Inovativni pristop je bila že sama ustanovitev blagovne znamke Adidas v dvajsetih letih dvajsetega stoletja. V čevljarski družini je sin ugotovil, da lahko družinsko obrt razširi z ponudbo športne obutve. Po desetletju proizvodnje športne obutve je sledilo sponzorstvo najboljšemu sprinterju tistega časa. Na olimpijskih igrah v Berlinu je dosegel še danes velik dosežek, štiri zlate medalje v obutvi proizvajalca Adidas. Dogajanje na olimpijskih igrah pa so spremljale kamere, ki so oddajale po vsem svetu sliko v barvah. Sledila so velika naročila, ki so bila za tiste čase neverjetna. Vse našteto pa se je zgodilo pred drugo svetovno vojno. Kar kaže ne le na inovativnost ustanovitelja blagovne znamke Adidas, ampak tudi začetke današnje prakse športnih dogodkov, športne opreme, sponzorstva, medijske podpore športnih dogodkov in vsega kar danes razumemo pod pojmom šport. Danes si enako ne znamo predstavljati olimpijske igre in druga odmevna športna tekmovanja brez televizijskih kamer ter prenosa dogajanja po vsem svetu preko raznih medijev, brez sponzorjev, brez znanih vrhunskih športnikov ter številnih drugih sestavin sodobnega športa. Adidas z razvojem in napredkom ne miruje, poleg športne opreme posega z inovativnostjo na razna druga področja. Na področju raziskave in razvoj se je do današnjih dni zvrstilo veliko odmevnih dosežkov nemške blagovne znamke. Lansko leto je tako blagovna znamka uvedla inovativni pristop z mobilno aplikacijo. Z njo smo dobili prvo rezervacijsko mobilno aplikacijo v obutveni industriji. Podobno kot pred dolgimi desetletji, se je tudi tokrat izkazal vizionarski duh blagovne znamke Adidas. V njem pa je tudi kanček nostalgije. Mobilna aplikacija danes na sodoben način počne to, kar je pred skoraj stoletjem počel Adi Dassler na takrat sodoben način.

Adi Dassler je namreč tržil svoje proizvode na takrat znan način od vrat do vrat, kar v sodobni inačici danes počne Adidas mobilna aplikacija.

Tukaj

adidas

Adidas ultra boost, dober začetek

Adidas ultra boost je osnova, brez katere začeta športna aktivnost nima posebnih možnosti za uspeh.

Zato je izbrati Adidas ultra boost modra investicija začetnika. Tek je sila priljubljena aktivnost s številnimi prednostmi pred drugimi disciplinami. Priljubljenost lahko opazimo preko tekačev na športnih terenih, objektih in številnih tekaških stezah. Ter tudi množici tekaških prireditev s številnimi udeleženci. Ponudba prireditev je pestra, marsikomu je izziv spoznati okolico bivanja ali sosednje dežele preko teka. Adidas ultra boost je pomoč takemu izzivu. Športnik se bo lahko dobro pripravil na prireditev, nastop bo uspešen. Za začetnike je posebno dobra novica množica izjemnih Adidas ultra boost lastnosti. Ker se na začetku tekaške kariere soočamo s številnimi napakami in težavami, so vrhunske lastnosti najboljša garancija za blažitev pripadajočih posledic. Modra investicija v Adidas ultra boost se dodatno nadgradi z osnovno prednostjo teka. Velja za šport, ki v razmeroma kratkem času prinaša veliko dobrih učinkov. Za mnoge druge športe bi potrebovali več časa za enake učinke. Poleg tega ne potrebujemo nobene posebne infrastrukture. Ulice, steze, poti izven urbanih območji je v naši deželi na pretek. Adidas ultra boost se s svojimi izjemnimi lastnostmi zlahka prilagodi številnim raznolikim razmeram, ki se pojavijo v času teka. Tako smo dobro obuti tudi, ko nas tek zvabi na daljšo pot ali na nam neznano tekaško podlago. Prilagodljivost je dodatna značilnost, katera omogoča dober izkoristek. Ne potrebujemo dodatnih prilagoditev preostalih lastnosti. Večino nam bo že dobra tekaška oprema priskrbela skupaj z namensko dobrimi lastnostmi. Te so vgrajene v tekaški copat premišljeno, na podlagi dolgoletnih izkušenj ter najnovejših odkritji. Takšna kombinacija se je že v oddaljeni zgodovini sodobnega teka izkazala za najbolj posrečeno. Prinaša tako izboljšanje zdravja in gibčnosti začetnikom, kot tudi vrhunske rezultate športnikom in aktivnim rekreativcem.

Adidas ultra boost je brez dvoma dobra investicija začetnika v možno izboljšanje osebnega zdravja in počutja.

Adidas

Nasveti ob nakupu Adidas športnih copat

Če iščete kvalitetne telovadne copate za dvorano, potem poglejte v ponudbo pod blagovno znamko Adidas. Za dvoranske namene se običajno uporabljajo telovadni copati, ki imajo bolj raven podplat. Podplat mora biti nekoliko bolj trd, saj se tako izboljša oprijemanje in s tem se prepreči pogostost zdrsov. Zelo pomembno je namreč to, da je stopalo čim bolj stabilno na podlagi. Športniki vedo, kako pomembno je to pri stranskih gibih, ko se sproža veliko sile na sklepe. Zato je pomembno, da so Adidas dvoranski čevlji jedro opore.

Ne glede na to, ali kupujete dvoranske čevlje, tekaške čevlje ali katerekoli druge športne čevlje, je pomemben način, kako jih izberete. Najbolj primeren čas za nakup je popoldan. Takrat so stopala najbolj utrujena, saj je kupec prehodil že nekaj poti tekom dneva ali pa je že toliko časa prestal na nogah. To je pomemben dejavnik, ki vpliva na izbiro Adidas ali katerega drugega čevlja, kajti stanje stopala je zelo podobno kot takrat, ko je utrujeno od športne aktivnosti. Popoldan je torej stopalo nekoliko odtečeno, kot če bi že nekaj ur hodili ali tekli po kakšni stezi.

Če bi svoje Adidas športne copate kupovali zjutraj, bi torej tvegali, da boste kupili premajhne, saj ne bi upoštevali otekline, ki nastane po dolgotrajnem naporu. Zelo pomembno je, da so vaši Adidas športni copati udobni. To pomeni, da vas takrat, ko si jih merite, nikjer ne tiščijo. Pomembno je tudi, da tam kjer leži palec, ostaja čevelj od pol do enega centimetra. Če so prsti na stopalu preblizu konci čevlja, to ni dobro za prste. Sploh med športno aktivnostjo se zaradi pritiska ob nohte in konice prstov lahko pojavijo bolečine, ki pričnejo ovirati hojo ali tek. Adidas športna obuvala so sicer mehka in udobna, vendar ni vsak model primeren za vsakogar, zato si za merjenje vzemite čas in izberite tisti model, ki vam je všeč in se v njem počutite udobno.

http://www.superge.si/

Adidas oprema

Adidas, športna blagovna znamka, ki ima tradicijo

Adidas je beseda, ki smo jo verjetno v mladosti neštetokrat izrekli, saj so bile vsake superge, športni copati ali teniske poimenovane le z eno, preprosto besedo »adidaske«. Sanje so se začele leta 1920, v majhnem nemškem mestecu in te so bile, narediti športne čevlje, ki bodo najboljši, saj bodo ščitili športnike pred poškodbami, obenem pa bodo trpežni in vzdržljivi. Adi Dassler je tako začel prav tistega leta zgodbo o adidasu, in sicer v umivalnici, kjer je delala njegova mama, brez elektrike in brez strojev, le z dvema čevljarjema. Bil je naravnost fantastičen oblikovalec, njegove ideje in rešitve so adidas postavile na prvo mesto v svetu.

Danes je adidas celota, ki med seboj povezuje in združuje tri področje. Adidas Sport Style skrbi za prihodnost športnih oblačil, adidas Sport Performance skrbi za športne dosežke ter adidas Sport Heritage, pri kateri je v ospredju bogata dediščina in vrnitev nazaj h koreninam. Že od vsega začetka adidas intenzivno in tesno sodeluje z vrhunskimi športniki, kar prinaša izjemno inovativnost in neprecenljive rezultate. Leta 2001 je adidas predstavil posebnost, ki vsakemu posamezniku omogoča, da si oblikuje obutev po lastni želji, potrebi, po značilnosti svojega stopala, barvi, ter po zunanjem videzu. Njihov slogan je: »Za vsako stopalo in teren obstaja popoln čevelj«. A s tem njihovih idej in inovativnosti še zdaleč ni konec. Adidas je blagovna znamka, ki jo najdemo praktično vsepovsod, med športniki, na ulici, na odru, med uličnimi umetniki, pa tudi med pevci. Ne le športni copati, adidas je ime, ki spremlja športna oblačila, športno opremo, opremo za prosti čas. Veliko preveč jih je, da bi lahko naštevali.

Olimpijcev, zmagovalcev, nosilcev medaljev, ki so bili in so še vedno ponosni nosilci znamke adidas. Adidas je znamka, ki jo nosijo najboljši profesionalni športniki na svetu, brez nje pa ne moremo niti navadni ljudje.

Povzeto po: http://www.superge.si

Topli zimski čevlji poskrbijo, da zimo prebrodimo brez nepotrebnih težav

Topli zimski čevlji, ki jih lahko nartočite kar na tej povezavi, so brez vsakršnega dvoma potrebni, če želimo brezskrbno uživati v vseh radostih, ki nam jih ponuja zima. Krepko smo že zakorakali v zimo in, če se še do sedaj niste odločili za nakup kvalitetnih zimskih čevljev imate še vedno dovolj časa. V prvi vrsti morajo biti zimski čevlji topli, pa ne le to, biti morajo predvsem udobni saj v njih nemalokrat preživimo kar večino dneva. Poleg tega morajo biti nepremočljivi, takšne, pri katerih ni potrebno razmišljati kaj bomo storili, če bo poleg snega padal še dež. Prav tako morajo imeti podplat, ki bo zagotovil kar največjo mogočo stabilnost in se naša pot ne bo spremenila v občutek kot, da smo na drsališču.

Zimski čevlji so si med seboj različni, tako po zunanjem videzu, kot tudi po raznolikosti v materialu. Predvsem ženske imajo raje škornje do kolen, ki so lahko široki in udobni, pa tudi takšni s visokimi petami se znajdejo na seznamu želja. Toda kljub temu, da želimo biti čim bolj elegantno in seksi, je dejstvo, da je v visokih petah v snegu in ledu skoraj nemogoče hoditi. Predvsem moški imajo raje škornje, navadno kar takšne, ki segajo do gležnjev. Zahvaljujoč sodobnim materialom in trendom pa na srečo udobni zimski čevlji več nimajo videza, kot da pred vami stoji mali medo, saj je v njih združenih veliko stvari. Z nakupom slednjih dobite kakovostne, moderne in tople zimske čevlje. Izbira je res pestra- preverite na www.superge.si. Zimski čevlji so torej udobni, neprepustni, topli in obenem zračni.

Kakšna naj bodo oblačila za aerobiko?

Oblačila za aerobiko, vadbo, ki jo po vsem svetu izvaja vedno več ljudi naj bodo tehnično izvršena in v trendu. Ko se prvič odpravite na aerobika, ima večina, predvsem žensk v glavi le eno stvar in sicer, nakup novega športnega oblačila. A oblačilo za aerobiko naj bo vseeno primerno izbrano, vsaj, ko je govora o materialu iz katerega je narejeno. Tovrstna oblačila naj bodo narejena iz bombaža ali mikrovlaken, velja pa ogibanje oblačilom, ki so narejena iz sintetike. Material iz katerega je oblačilo narejeno, naj bo takšno, ki od telesa odvaja vlago ter mu omogoča dihanje. Oblačila za aerobiko naj se telesu prilegajo, saj lahko na takšen način kontrolirate pravilno izvedbo določene vaje. Kljub temu, da naj se oblačilo prilega, pa nikakor ne sme vezati in tiščati ali pa biti preveliko oziroma ohlapno, ampak mora omogočati neovirano gibanje. Če ne veste, kje si priskrbeti takšno oblačilo, pobrskajte na tem naslovu. Prav tako pa pri izboru oblačila, ki so večinoma kratke majčke in dolge ali kratke hlačke preverimo ali smo kupili pralen material. Aerobika je vadba, ki zahteva veliko gibanja in skakanja, zato je še kako pomembno, da vedno oblečete sveže oblačilo, kar posledično pomeni veliko pranja. Prav tako se med oblačila za aerobiko prišteva tudi športni nedrček.