Arhiv Značk: beljenje zob

Beljenje zob poskrbi za lepše nasmehe

Ste tudi vi pozitivna in dobrovoljna oseba, kot jaz, pa se le redko nasmejite? No, jaz se po obisku estetskega centra Perfect Body, kamor sem odšla na beljenje zob smejim ves čas. Prav zares, z veseljem pokažem svoje zobe in delim nasmehe. Moram priznati, da se mi ta pozitivnost vrača v polni meri. Žal mi je edino, da nisem tega storila že prej.

Moje obdobje zabarvanih zob je trajalo kar nekaj let. Dolgo časa je trajalo, da sem prišla do spoznanja, da moji zabarvani zobje negativno vplivajo na družabno življenje. Nenazadnje sem morala sprejeti tudi nekaj kariernih zavrnitev predno sem se odločila za korenito spremembo. Nikoli si nisem mislila, da bi lahko barva zob imela tako močan vpliv na sogovornika. Sedaj mi je jasno, da zabarvani zobje dajejo videz neurejenosti, obraz brez iskrenih nasmehov pa zbuja nesproščenost in nezaupanje.

Res je, da sem bila za neugledni izgled mojih zob odgovorna predvsem sama, zaradi mojih majhnih razvad, kot jim pravim sama. Sem namreč velika ljubiteljica kave in nobenega dneva ne začnem brez te omanmne razvade. Tudi kajenje je moja šibka točka, vino pijem redko, a imam rajši rdeče, ki intenzivno zabarva zobe.

Sprva sem se odločila za uporabo belilnih zobnih past, vendar me učinki niso prepričali. Odločitev za beljenje zob po metodi Beyond je bila zagotovo pravilna, to dokazujejo tudi moje najnovejše slike, na katerih sem ponovno nasmejana.