Arhiv Značk: dermatolog

zavarovanje v tujini je pametno

Storitve dermatologije Dermacenter

Imate težave s kožo ali pa bi le radi poskrbeli zanjo? Obiščite Center za estetiko in lasersko odstranjevanje žil, znamenj in dlak, ki se nahaja v Ljubljani. Dermacenter se ukvarja z dermatologijo, estetiko, alergologijo in flebologijo. In točno katere storitve se skrivajo pod omenjenimi kategorijami dela Dermacentra?

Specialist dermatolog izvaja preglede in posege dermatologije. Vse obravnave in preglede Dermacenter sicer sledi s sodobnim računalniškim podprtim sistemom, kar pomeni, da imate po vsaki obravnavi tudi možnost dveh dodatnih posvetov kar preko spleta. Med storitve dermatologije centra Dermacenter štejemo specialistični pregled dermatologa, obsežen pregled in pregled znamenj. V storitve dermatologije spada tudi slikanje znamenj, odstranjevanje znamenj, izrastkov ali bradavic z manjšim laserskim ali kirurškim posegom, izrez znamenja ali tumorja na koži, odstranjevanje virusnih bradavic na telesu in seveda tudi biopsija ter histopatološki pregled.

Storitve, povezane z estetiko, opravljajo specialisti dermatologi s posebnimi znanji iz estetske dermatologije. Po opravljenem posegu boste imeli tudi možnost on-line konzultacije. Lahko se odločite za storitev odstranjevanja gubic in sicer z botoksom ali pa laserjem, za polnila za obraz ali ustnice, odstranjevanje pigmentacij oziroma nečiste kože ter odpravljanjem brazgotin. Cene in več informacij o storitvah Dermacentra sicer lahko najdete na njihovi spletni strani.

S flebologijo se ukvarjajo izkušeni specialisti flebologi. Flebologija zajema storitve pregleda specialista za krčne žile in ultrazvok venskega sistema, sklerozacijo krčnih žil s peno, površinsko lasersko terapijo žilic, kirurško odstranitev krčnih žil, lasersko operacijo krčnih žil ter obravnavo pacienta z golenjo razjedo. Dermacenter pa nudi tudi storitve alergologije kot so specialistični alergološki pregled, alergološko testiranje in pregled za atopijski dermatitis.

Če vas zanima več o storitvah Dermacentra, potem vam priporočam, da obiščete njihovo spletno stran. Na pregled se boste lahko naročili na preprost način, kar preko spletnega obrazca, lahko pa tudi prek telefonske številke, ki jo boste našli ravno tako na spletni strani. Na spletni strani Dermacentra si boste lahko prebrali tudi članke, povezane s storitvami centra.