Arhiv Značk: dopust

Havaianas japonke

Slavni Havaianas osvaja ves svet

Havaianas so japonke, narejene v Braziliji in so nujen pripomoček za vroče poletje. Njihova zgodovina sega vse do leta 1962. Inspiracija je bila dobljena od tipičnega japonskega sandala Zori, na kar še danes spominja rižev vzorec na podplatih. V tistih časih so bile tako izjemno popularne, da jih je brazilska vlada uvrstila med osnovne življenjske potrebščine. Tudi danes jih ima vsakdo, ki da nekaj nase vsaj en par v svoji omari. Narejene so iz naravnega materiala gume, lahko jih kupimo v različnih barvah in oblikah, zagotavljajo udobje in popoln videz ob prav vsaki priložnosti. Z leti so postajale kultni predmet, obožujejo jih ženske in moški, danes je moč kupiti tudi takšne z malce višjo petko, z debelejšimi podplati in ekskluzivne Havaianas japonke, ki so okrašene s kristali Swarovski iz kolekcije Swarovski Limited, ki jih lahko kupimo tudi v naših trgovinah.

Tisti, ki so kadarkoli na nogah imeli Havaianas japonke, se v en glas strinjajo, da se po trpežnosti in po udobju, ki jih nudijo, ne morejo kosati prav nobene druge japonke. Kdor obožuje japonke blagovne znamke Havaianas, predobro ve, da ima to brazilsko podjetje v ponudbi tudi drugačna obuvala. V letu 2010 so namreč na trg poslali linijo visokih superg. To so superge, ki imajo brazilsko dušo, so barvite in razigrane, predvsem pomembno pa je to, da imajo popolnoma isti udobni podplat, kot ga imajo poletne japonke, ki tej obutvi prinašajo vedno nove oboževalce. Razpoznavni podplat, ki nam je znan pri japonkah, je v superge dobesedno vgrajen, kar zagotavlja še daljšo življenjsko dobo. Superge Havaianas lahko nosimo skozi celo leto. Navadno smo čevlje proizvajalca Havaianas na koncu toplega poletja pospravili v omaro. A je to brazilsko podjetje postreglo še z enim presenečenjem, s pisanimi in barvitimi gumijastimi škornji za dež. Havaianas nas tako spremlja v vsakem letnem času.

http://www.superge.si/

Najboljša turistična agencija

Turistična agencija in izbira primerne turistične destinacije

Če ste v dilemi in ne veste, kje bi preživeli dopust, potem vam lahko priskoči na pomoč turistična agencija. Kadar se končno približa čas za dopust, imajo mnogi posamezniki težave prav pri izbiri primerne turistične destinacije. Dandanes je izbira tako velika, da lahko človeka popolnoma zmede. Izbira destinacije se lahko prevesi v naporno razmišljanje o raznih možnostih, ves čas pa se porajajo dileme, ali bo izbira res prava. Prav zato, da bi se izognili takšnim stresnim situacijam, ki res ne spadajo k razmišljanju o preživljanju dopusta, je najbolje, da pri tem ponudi dober nasvet turistična agencija. Najboljše so tiste, ki s svojimi strankami navežejo osebni stik. Izbira primerne turistične destinacije bo najboljša, če boste turističnemu agentu zaupali svoje okuse in želje. Vsaka turistična agencija ima vnaprej pripravljene turistične pakete, ki so oblikovani glede na okuse strank. Najboljše je, da ste iskreni in pri pogovoru omenite vse detajle, za katere želite, da so izpolnjeni.

Pomislite na primer na vse pretekle dopuste, ko ste bili zadovoljni. Turistična agencija vam lahko ponudi alternativo, ki združuje vse tiste podrobnosti, ki ste jih doživeli na preteklem sanjskem dopustu. Takšen dopust seveda ni odvisen le od kraja, kamor odpotujete, ampak je predvsem odvisen od vseh ostalih delov ponudbe. Turistična agencija mora zagotoviti, da so vse malenkosti, ki so bile dogovorjene glede turističnega paketa, tudi v resnici dosežene. Slaba turistična agencija se od dobre razlikuje predvsem po tem, da ne more uresničiti tega, kar obljublja. Zato pa stranke ščiti zakon in v primeru, da kupljen paket ne vsebuje vseh dogovorjenih vidikov storitve, lahko zahtevate refundacijo oziroma drugi turistični paket. V primeru, da vam turistična agencija ni uspela pomagati pri izbiri primerne destinacije, pa si lahko pomagate tudi s spletom. Prek raznih spletnih omrežij in iskalnikov lahko najdete odlične alternative, kam odpotovati, poleg tega pa lahko izveste mnogo informacij od posameznikov, ki so na te kraje že odpotovali.

http://www.agencija-oskar.si/