Arhiv Značk: frizura

Različne ženske pričeske za dolge lase

1. Resasto striženje

Resasto oziroma stopničasto striženje naredi žensko pričesko bolj živahno in mladostno. Učinkovito je tudi v primeru, ko želite optično povečati volumen svojih las. Tovrstna ženska pričeska sicer ni najprimernejša za izredno redke lase (v tem primeru raje poprosite svojega frizerja za nasvet). Stopničasta frizura vas bo naredila navidez vitkejše, pri čemer pa se izogibajte frufruju, če je to le mogoče. Raje se odločite za prečko na stran …

 

2. Čop “na eno stran”

Med enostavnimi ženskimi pričeskami postaja vse bolj priljubljen čop, ki ga speljete na eno stran glave. Takšna frizura vam ne bo vzela veliko časa, obenem pa je praktična za vsakodnevne priložnosti, a po drugi strani vsebuje tudi ščepec zvezdniškega glamurja. Poskusite! Morda je lahko prav ta ženska pričeska zanimiva alternativa za običajen čop, ki pogosto deluje dolgočasno in neizvirno. Mnogim ženskam z dolgimi lasmi se namreč več kot izvrstno poda, med njimi so tudi nekatere zvezdnice.

 

3. Svečane ženske pričeske

Ženske pričeske za posebne priložnosti običajno predvidevajo spete lase. Če brez tega ne gre, poskusite klasično žensko pričesko poperstriti z zanimivimi in unikatnimi dodatki, zaradi katerih boste nekaj posebnega. Dolgolaske si lahko kljub nenapisanim pravilom, ki zapovedujejo, da so le speti lasje elegantni,  tudi za nekoliko bolj uradne priložnosti privoščite razpuščene lase. Na ta način ne boste videti pretirano resni in nedostopni. Eksperimentirajte s kodri, ki jih lahko le rahlo spnete. Možnosti za slavnostno žensko pričesko je skorajda nešteto. Poskrbite le, da se boste vi sami dobro počutili.