Arhiv Značk: kamp

Kamp Valkanela

Kamp Valkanela in njegovi čari

Kamp Valkanela je pravi raj na zemlji. Nahaja se v objemu zaliva med Vrsarjem in Funtano. Kamp se skriva v zavetju gostih dreves, pod katerimi je posejana mehka trava. Zagotovo je kamp Valkanela eden izmed kampov, ki so najbolj prijazni do družin z majhnimi otroki. Kamp je varen in prijeten. Na voljo je kar 2000 parcel, ki imajo priključke za vodo in za elektriko. Vsekakor pa je že zaradi pogleda na Vrsar kamp Valkanela vredno obiskati.

Kulinarična ponudba mediteranske hrane doseže svoj vrhunec v restavraciji, ki se nahaja znotraj kampa z imenom Grill Smrikva. Ribje in mesne specialitete vam bodo pripravili na ražnju, postregli pa vam bodo tudi okusne solate in testenine. Kamp Valkanela poskrbi tudi zato, da se v njem nahajajo vrhunska istrska vina, tako da je ob izbrani hrani prisotna tudi kapljica žlahtnih vin iz lokalne pridelave. Za tiste, ki obožujejo pice, je na razpolago picerija Kantineta.

Poleg kulinarike pa kamp Valkanela poskrbi tudi za zabavo. Na razpolago je Cocktail bar, kjer strežejo vrhunsko pripravljene cocktaile za to, da se zabava in vzdušje res maksimalno. Bar se nahaja na plaži, tako da je vzdušje še posebej primerno za prave zabave ob morju.

Kamp Valkanela je znan tudi po svoji raznoliki in lepo urejeni ter čisti plaži. Otroci se bodo razveselili peščene plaže, na kateri bodo lahko gradili peščene gradove. Odlična izbira je tudi kamnita plaža, na razpolago pa sta še prodnata in skalnata plaža. Tako da se lahko vsaki dan sončite, kopate in zabavate v različnem ambientu. K temu je potrebno dodati še to, da je kamp Valkanela poskrbel za primeren dostop za osebe s posebnimi potrebami, tako da je vstop v morje precej lažji. Svojo plažo imajo tudi psi, ta se nahaja ob marini. Za konec pa velja omeniti, da je plaža, ki jo ponuja kamp Valkanela, dobila mednarodno modro zastavo za kakovost.

http://www.campingrovinjvrsar.com/

Kampiranje z družino

Za idealne počitnice poiščite svoj kamp na Hrvaškem

Kamp na Hrvaškem je besedna zveza, ki se vse od zgodnje pomladi, pa do pozne jeseni vpisuje v spletne brskalnike. Pa to sploh ne preseneča, saj je kar četrtina turistov, ki se odločijo za bivanje na Hrvaškem takšnih, ki se odločijo za kampiranje.

Najbolj priljubljeni kampi so prav gotovo ob Jadranski obali, največ kampov pa boste našli v Istri, Kvarnerju z otoki in seveda v Dalmaciji, ki je zaradi lepe obale, bogatega mediteranskega rastlinja in velikega števila otokov med najbolj priljubljenimi. Kar 90 % kampov na Hrvaškem boste našli vzdolž obale, preostale pa ob rekah in jezerih. Brez težav lahko vsakdo najde kamp zase, saj boste na Hrvaškem vse od Istre pa do Dalmacije našli kar 235 srednjih in velikih kategoriziranih kampov in 284 manjših oziroma zasebnih kampov. Kamp na Hrvaškem vsekakor ne najdete samo na morju, v carstvu zelenja v kontinentalnem delu Hrvaške je kamp Slapić, ki je primeren za vse ljubitelje čistega in zdravega okolja, svežega zraka in vonjav narave.

Kampiranje je na Hrvaškem zelo popularno, tako med Slovenci, kot tudi med tujci iz celotne Evrope. Ni več tistega stereotipa, ki je bil prisoten včasih, danes je v bistvu že vsak kamp na Hrvaškem moderen, sodobno opremljen in vizualno privlačen, v velikih primerih z lastno plažo. Ljudje imamo pač različne zahteve, zato lahko tudi kamp na Hrvaškem, izberete popolnoma po svojih željah in po svojih zahtevah. Kamp na Hrvaškem boste našli v obliki tako imenovanih družinskih mini kampov, pa vse do velikih holiday parkov z dinamičnim vzdušjem, v katerih imate možnost za najem apartmaja ali mobilne hišice. Kamp na Hrvaškem ustreza vsem evropskim zahtevam, same cene kampiranja pa so med najbolj ugodnimi v Mediteranu.

Kamp na Hrvaškem je kar se tiče opremljenosti na visoki ravni, kampisti imajo namreč veliko možnosti za dodatne dejavnosti. Nekatere izmed njih ponujajo tudi tukaj