Arhiv Značk: kartuše

HP kartuše

Kakšne kartuše za hp tiskalnike lahko kupimo?

Kartuše za hp so produkti, ki ga še posebej poznajo tisti, ki imajo v svojem podjetju ali pa doma hp tiskalnik. Tiskalniki hp so na tržišču že veliko let, zato veljajo za dobro, predvsem pa za kakovostno izbiro. Ker vsak tiskalnik, tako tudi hp enkrat ostane brez barve v kartuši, smo slej ko prej prisiljeni razmišljati tudi o nakupu le teh. Kartuše za hp je mogoče kupiti v originalni ali v neoriginalni različici. Prav gotovo so najbolj zanesljive originalne kartuše, čeprav je seveda treba pri tem vedeti, da so le te precej bolj drage, kot so neoriginalne ali tako imenovane obnovljene kartuše. Originalne kartuše za hp tiskalnike pa so dražje predvsem zato, ker stoji za njimi ime dobrega in priznanega proizvajalca, ki s svojo uveljavljeno blagovno znamko jamči za kakovost.

So sicer nekateri uporabniki, ki bi pritrdili, da bistvene razlike med originalom in ponaredkom ni opaziti. Originalne kartuše za hp tiskalnike pa dajejo vseeno, pa četudi so ponaredki videti popolnoma identični, večjo kakovost tiskanja, s tem pa večjo zanesljivost in bolj kvaliteten končni rezultat. Je pa tudi kartuše za hp tiskalnik, če želimo najboljšo kakovost tiskanja, treba primerno vzdrževati. To pa se začne že takoj, ko embalaži odpremo. Takoj, ko je embalaža enkrat odprta, začne teči življenjska doba še tako kvalitetne kartuše za hp tiskalnike. So nekateri, ki si bodisi zaradi trenutno ugodne cene kupijo rezervne kartuše. Ker pa je zaloga, še posebej za tiste, ki uporabljajo tiskalnik le za domače potrebe nekako nenujna, je zelo pomembno, na kakšen način se rezervna kartuša shranjuje. Zelo je pomembno, da se rezervna kartuša shranjuje na temnem prostoru, še posebej mora biti zaščitena pred toploto in pred svetlobo. Ali kupiti originalne ali nadomestne kartuše za hp je zgolj stvar vsakega posameznika, predvsem pa v veliki meri stvar izkušenj.

http://www.printink.si

KArtuše

Kartuše za HP tiskalnik

Kartuše za HP so zelo kakovostni proizvod priznane blagovne znamke ameriškega podjetja Hewlett-Packard, ki ima svoj sedež v Palo Alti v Kaliforniji. Ne le drugod po svetu, tudi pri nas so HP tiskalniki izjemno priljubljeni. Originalne kartuše za HP so narejene tako, da kar se da brezhibno delujejo z tiskalnikom HP. Na tržišču je mogoče kupiti HP kartuše v originalni in v neoriginalnih različicah. O tem, katere so boljše, je bilo narejenih kar nekaj raziskav. Na koncu so rezultati kljub vsemu pokazali, da originalne kartuše za HP, zagotavljajo boljšo kakovost in tako večjo vrednost, kot ponovno napolnjene in predelane kartuše, celo nekaterih drugih znamk. Originalni HP-jevi potrošni materiali uporabnikom nudijo večjo zanesljivost in več natisnjenih strani. Ponovno napolnjene ali predelane alternativne rešitve ne zagotavljajo enakega števila natisnjenih strani in se pogosteje kvarijo. Kartuše za HP tiskalnik so vsekakor plod vrhunskega znanja in tehnologije, zato imajo upravičeno takšno ceno. Kartuše za HP tiskalnik združujejo zanesljivo delovanje in kakovost, kar omogoča kar se da nizke stroške tiskanja. Ponarejene kartuše zmanjšujejo produktivnost, na takšen način pa lahko zelo povečajo stroške tiskanja, saj je treba vsebino, ki je bila slabo natisnjena znova natisniti, končni rezultat pa je velikokrat slaba kvaliteta. Rezultati raziskave so pokazali, da originalne HP-jeve kartuše v povprečju natisnejo 16,7 odstotka več strani kot ponovno napolnjene kartuše ter 52,6 odstotka več kot kartuše, ponovno napolnjene v avtomatih za ponovno polnjenje. HP podjetje zagotavlja za HP kartuše podporo in storitve, ki so prejele nagrado za kakovost in izvaja program v boju proti ponaredkom. Tako lahko na njihovi uradni spletni strani tudi sami kontaktirate HP-jev program v boju proti ponaredkom. A pri tem se vse pogosteje mešajo ponaredke, z kartušami za HP, ki so ponovno napolnjene in se prodajajo tako, da strank ne zavajajo, da gre za popolnoma nove, pristne kartuše za HP.

http://www.printink.si/