Arhiv Značk: kratke moške frizure

Dolge ali kratke moške frizure?

Čar dolgolascev

Moški z dolgimi frizurami pogosto burijo žensko domišljijo, saj veljajo za zasanjane in romantične boeme, ki znajo uživati življenje. Med njimi je tudi precej slavnih, predvsem glasbenikov, ki imajo številne privrženke. Če jih naštejemo le nekaj: Eddie Vedder (pevec skupine Pearl Jam), Axl Rose (pevec skupine Guns N’ Roses), Jim Morrison (pevec skupine The Doors), Richie Sambora (kitarist skupine Bon Jovi) in seveda Johnny Depp, slavni igralec, ki ga ženske skorajda brez izjeme obožujejo. Zdi se torej, da dolge moške frizure ne bodo šle nikoli zares iz mode, čeprav se nekateri konservativci vztrajno zgražajo nad njimi, češ da naj bi bile te rezervirane zgolj za ženski spol.

 

brad pitt

Prednosti kratke moške frizure

Kratke moške frizure so definitivno bolj priročne za vzdrževanje. Umivanje las vam ne bo vzelo veliko časa, ravno tako pa ne sušenje in urejanje. Kratke moške frizure tudi bolj poudarijo poteze vašega obraza, z njimi pa je poletna vročina precej znosnejša. Mnoge ženske tako dajejo prednost moškim s kratko frizuro, saj naj bi delovali bolj možato, urejeno in odgovorno.

 

 

Dilema torej še vedno ostaja – dolge ali kratke moške frizure? Univerzalnega odgovora ni, saj je vsak obraz nekaj posebnega. Izberite torej frizuro, ki se najbolje poda obliki vašega obraza in s katero se najbolje počutite. Če niste povsem prepričani, poprosite za nasvet svojega frizerja. V končni fazi torej niti ni zares pomembno, ali se odločite za dolgo ali kratko moško frizuro. Pomembno je le, da se poda vaši celostni podobi in osebnosti.