Arhiv Značk: kratke ženske frizure

3 prednosti kratke ženske frizure

Manj časa za nego

Izbirate med različnimi tipi ženske frizure? Kratke pričeske so zelo praktične za vzdrževanje. Čas, ki ste ga doslej namenjali negi in urejanju svojih las, se bo občutno zmanjšal, če se opogumite in odločite za kratko žensko frizuro … Nič več dolgotrajnega sušenja in česanja. Kratka ženska frizura vam tako omogoča več svobode in spontanosti. Le nekaj minut in že ste lahko pripravljeni na odhod od doma. Nekaj, o čemer lahko ženske z dolgimi lasmi le sanjajo.

Poudarjene obrazne poteze in bolj mladosten videz

Kljub nekaterim stereotipnim prepričanjem so lahko tudi kratke ženske frizure zelo privlačne in ženstvene, kar dokazujejo številne zvezdnice, ki se odločajo zanje. Kratka ženska frizura bo poudarila vaše obrazne poteze, vas pomladila in vam podarila videz razigranosti ter sproščenosti. Izbira je izredno raznovrstna – kvaliteten frizer vam bo znal svetovati obliko, ki se najbolje poda vašemu obrazu, poudari prednosti in skrije pomanjkljivosti. Prav gotovo se bo tudi za vas našla kratka ženska frizura, ki vam bo ustrezala, čeprav bo morda potrebnega nekaj eksperimentiranja, preden jo najdete. Ne obupajte prehitro.

 Za znosnejše poletje

Pogosto trpite zaradi neznosne poletne vročine, pri čemer vam vaši dolgi lasje še otežujejo situacijo? S kratko žensko frizuro tega ne bo več. Poletja bodo tako kar naenkrat postala prijetnejša in manj vroča. Ko se boste znebili dodatne teže, ki jo povzročajo lasje, boste zagotovo razmišljali, zakaj se niste za to odločili že prej. Zakaj trpeti, če lahko uživate? Kratka frizura je zaščitni znak samozavestnih in emancipiranih žensk, ki se dobro počutijo v svoji koži. Zberite pogum in se jim pridružite še vi!