Arhiv Značk: lepota in zdravje

Brivniki

Tudi v času, ko prevladuje gospodarska kriza po celotnem razvitem svetu in je njen vpliv najmočnejši v EU, se nekatera podjetja uspešno bojujejo in kljubujejo težkim razmeram. Najlažje krizo prebrodijo tista podjetja, ki izdelujejo izdelke za lepoto in zdravje, ki jih tudi v tem času vsi potrebujemo.

Brivniki so prav gotovo ena izmed pripomočkov za lepoto, ki se tudi v tem času dobro prodajajo. Tako moški brivnik kot ženski brivnik je nujno zlo, ki ga ima vsak, ki se je že navadil takšnega britja. Če imate tudi vi moški brivnik ali ženski brivnik in ga tudi uporabljate, potem ste prav gotovo spoznali vse prednosti, ki jih takšno britje nudi in prav gotovo si ne predstavljate več kako bi bilo, če brivnik ne bi deloval ali ga ne bi imeli.

Kljub vsem prednostim, ki jih prinašajo brivniki, pa še marsikdo vztraja pri britju z britvicami, saj imajo tudi brivniki nekaj slabosti. Tako moški brivnik kot ženski brivnik potrebuje električno energijo za svoje delovanje. Če veliko potujete, radi taborite ali kako drugače preživljate proste dni v okolju, kjer nimate možnosti priklopa na električno energijo, bo to zelo zoprno, saj vam brivnik ne bo deloval.

K sreči bodo vsi boljši brivniki delovali tudi na baterije, ki jih imate lahko vedno s seboj. Tudi čas delovanja na baterije je lahko dovolj dolg, a vsi brivniki ne zdržijo enako dolgo in zato se ta čas precej razlikuje med njimi.

Uporaba različnih nastavkov vam lahko odlično pomaga pri oblikovanju. Oblikovanje zalizcev in brade je pri moškem spolu precej priljubljeno in z uporabo brivnika si lahko oblikujete tako brado kot zalizce, tako da bo vsak mislil, da ste obiskali brivca ali frizerja.

Nekateri brivniki lahko delujejo tudi pod vodo in nudijo tudi možnost mokrega britja. Vsekakor je tudi to lahko velika prednost, a vsaka dodatna možnost, ki jo posamezen brivnik ponuja, pomeni tudi nekoliko višjo nabavno ceno, ki pri tovrstnih izdelkih hitro preseže vaše upe in pričakovanja.