Arhiv Značk: lepotne operacije

Ponesrečene lepotne operacije – kakšno je v resnici tveganje?

Najpogostejše oblike lepotnih operacij

Med najpogostejše oblike lepotnih operacij spadajo popravki nosu (rinoplastika), povečava prsi, glajenje gub, povečava ustnic, operacija očesnih vek, presaditev las, liposukcija … Ljudje se za lepotne operacije odločajo v želji po lepšem videzu, vendar pa se stvari žal ne iztečejo vedno tako, kot bi si želeli …

 

Ponesrečene lepotne operacije

Ponesrečene lepotne operacije niso tako redke, kot si morda predstavljate. Če se že odločate za tovrsten poseg na svojem obrazu ali telesu, izberite izkušenega in uveljavljenega kirurga, četudi boste morali za to odšteti nekaj več denarja. Ponesrečene lepotne operacije vas lahko precej bolj zaznamujejo in vplivajo na vašo samozavest kot osnovno stanje, zaradi katerega ste se odločili, da se podvržete kirurškemu nožu. To gotovo ni področje, kjer bi lahko varčevali. Če ste povsem prepričani, da je to nekaj, kar želite storiti, poskrbite, da boste deležni resnične kvalitete.

 

Obstaja rešitev?

Ponesrečene lepotne operacije pustijo posledice, ki jih je pogosto težko ali celo nemogoče popraviti. Mnogi, ki so prestali tovrstno ponesrečeno lepotno operacijo, si bolj od vsega želijo, da bi se stvari vrnile v prejšnje stanje, s katerim so bili včasih tako nezadovoljni. Kljub vsemu pa obstaja možnost določenih popravkov (ki sicer niso nikoli povsem optimalni), za kar boste potrebovali dobrega kirurga in seveda precej denarja. Prav zaradi tega je bolje razmišljati vnaprej in skrbno izbrati zares najboljšo možnost. Ponesrečena lepotna operacija gotovo ni nekaj, česar si želite.

 

Od lepote ni nič vzeti, pa jo vendar vsak hoče imeti. (slovenski pregovor)