Arhiv Značk: modni dodatki

ženski modni dodatek

Torbice, najboljše prijateljice žensk

Torbice so najboljše prijateljice žensk.

Mnogim so ženske torbice tabu tema , obstajajo pa številne raziskave o njihovi vsebini. Rezultati raziskav govorijo, da v ženske torbice sodi nekaj osnovni ter izjemnih stvari. Med nepogrešljivo vsebino sodijo : osebni dokumenti in denar, pisalo, beležka, ključi, šminka, krtača za lase ali glavnik, maskara, robčki, parfum, tablete proti glavobolu, obliž za rane. Izjemoma v torbice sodijo še : mobilni telefon, kondomi, vžigalnik, cigarete ter številne druge stvari. Vsebina omogoča, da imamo vse najbolj osnovne stvari vedno pri sebi. Tako ne razmišljajo ali imajo vse ali ne, ampak preprosto torbice vzamejo ter zapustijo domovanje. Izjema so nekateri predmeti, ki jih ni mogoče pozabiti ter lahko vsebino dopolnijo zadnji hip ali ostanejo doma. odvisno od predvidenih aktivnosti. Zadnji hip se lahko v torbice spravijo ključi stanovanja, doma pa se lahko pusti mobilni telefon. Ključi stanovanja imajo v mnogih primerih mesto v ključavnici ali na kakšnem drugem mestu, tam so pripravljeni za zadnje opravilo pred odhodom od doma. Mobilni telefoni se velikokrat pustijo doma namerno, ali je to modro storiti. Načeloma se vsem zdi nesmiselno ostati nedosegljiv, ko pa vendar obstaja možnost. Ko gre za razne protokolarne ali svečane prireditve, pa ni nič narobe biti brez mobilnega telefona. S tem smo stoprocentno prepričani, da ne bo zazvonil sredi slovesnosti oziroma dogodka. Ter nas na ta način spravil v veliko zadrego pred veliko množico zbranih gostov ali povabljenih. Na takem dogodku smo pa tako ali tako nedosegljivi, saj nikomur ne pade na pamet dvigniti telefon ter komunicirati med prireditvijo. Izjema je, če nameravamo mobilni telefon pustiti v avtomobilu ali na kakšnem podobnem mestu, vedno pa izven prostora oziroma kraja dogodka ali prireditve.

Praktično vsak je že doživel zvenenje mobilnega telefona sredi dogodka ali prireditve, zgražanje občinstva ter zadrego lastnice, ki je iskala moteči element nekje znotraj torbice .

Več

Modni dodatki, za vse in vsakogar

Modni dodatki so izdelki, ki poudarijo osebni slog in telesne značilnosti.

Velikokrat so modni dodatki izbrani neprimerno, vzrok je v neupoštevanju osnovnih lastnosti osebe. Lastnost so edinstvene, zato jih velja sebi v prid izkoristiti. Barva las, oči, postava, koža, starost, frizura ter druge lastnosti določajo vsakega človeka, kombinacije so edinstvene že po naravni poti. Danes kombinacije dodatno popestrimo s spreminjanjem barve las, frizure, koža ima lahko različne odtenke, za svojo postavo lahko poskrbimo z vadbo, dieto ali drugimi pristopi, obstajajo še številne druge možnosti. Zapestnice, pristani, uhani ter ostali modni dodatki so oblikovani na nešteto načinov, z različnimi pristopi, izdelani so iz različnih materialov. Pri izbiri smo načeloma svobodni, osebna izbira pa je hkrati tudi odgovornost za naš izgled v javnosti. Obraz je pri tem osnova, na katero v osnovi nimamo velikega vpliva. Oblika obraza je edinstvena, v nekateri primerih je podobnost velika z našimi predniki ali sorodniki. Mnoge osebe so bile deležne oznake podobnosti svojim staršem ali drugim sorodnikom. Ko so na izbiro modni dodatki je to lahko prednost, saj lahko pri podobnem obrazu vidimo približek svoje podobe v živo. Tako se lahko prepričamo kako sami izgledamo iz perspektive drugih oseb. Obrazne poteze so edinstvene, oblike pa so v osnovi podobne in se delijo v nekaj skupin. Obstaja okrogla, kvadratna, podolgovata, trikotna, ovalna oblika ter obraz v obliki srca. Najpogostejša je ovalna oblika obraza, lahko bi mu rekli klasična oblika obraza. Prilegajo sem mu modni dodatki vseh stilov in oblik, možno pa je tudi eksperimentiranje. Primerni so predvsem dodatki v obliki elips, kroga, ovala in druge podobne oblike. Za okrogel obraz so priporočljivi modni dodatki pravokotnih in dolgih linij, saj obraz podaljšajo. Obraz v obliki srca najbolje okrasijo predvsem uhani v obliki piramid in trikotnikov.

Modni dodatki so svobodna izbira vsake osebe, vsekakor pa velja izkoristiti svoje osebne odlike.

http://www.nama.si/oddelki/dodatki

Ponudba nakita in obročev za lase

Ponudba nakita in obročev za lase

Želite popestriti svoj vsakodnevni izgled ali pa potrebujete kos nakita za svečano prireditev? Bi radi izbirali med široko ponudbo nakita na enem mestu in bi svoj nakup opravili radi na hiter, preprost in udoben način? Si želite kvalitetnega in ugodnega srebrnega ter zlatega nakita? Potem je pravi naslov za vas, ki ga vsekakor morate preveriti, spletna trgovina Lola. Spletna trgovina Lola vam namreč nudi vse našteto in še več.

V prodajnem programu spletne trgovine Lola boste našli modna oblačila blagovnih znamk za ženske in moške ter tudi druga modna oblačila, oblačila za otroke, modne dodatke, darila in pa seveda tudi nakit. V ponudbi nakita vam Lola nudi izbiro med različnim modnim nakitom, indijskim, poročnim in moškim nakitom. Široka in pestra ponudba omogoča vsakemu kupcu, da najde kos, ki mu bo všeč.

Poleg modnega nakita pa ne pozabite prebrskati po ponudbi modnih dodatkov, saj bodo ti še dodatno popestrili vaš izgled. V trgovini Lola lahko kupite tudi različne lasne dodatke, kot so sponke in obroči za lase. Obroč za lase vam lahko služi za več stvari. Lahko ga nosite kot modni dodatek, lahko pa ga uporabite takrat, ko si želite speti lase ali pa odmakniti lase iz obraza. Pobrskajte po ponudbi obročev za lase in drugih lasnih dodatkov ter seveda po ponudbi nakita in si privoščite tisto, kar bo polepšalo vaš izgled in vas naredilo bolj samozavestne. Obiščite spletno trgovino Lola tudi vi in privoščite nekaj lepega sebi ali kupite darilo za ljubljene.

Modni dodatki vseh vrst in oblik

Danes so nam na voljo številni modni dodatki. Katere bomo izbrali je odvisno predvsem od dveh stvari. Prvi kriterij je naš zaslužek in stroški, ki določajo, koliko denarja na mesec nam še ostane, da si lahko privoščimo takšne in drugačne dodatke. Drugi, prav tako pomemben dejavnika pa je to, koliko smo pripravljeni odšteti in kako pomembni so v našem življenju modni dodatki.

Obstajata dve vrsti modnih dodatkov. Prvi so modni dodatki v pravem pomenu besede. So torej le dodatki, ki nimajo nikakršne uporabne funkcije in so namenjeni le temu, da jih imamo, jih razkazujemo in nas krasijo.

Čeprav smo tudi za takšne nefunkcionalne modne dodatke, kot so npr. zapestnice, verižice, prstani in podobno, pripravljeni odšteti kar nekaj denarja, smo v nakup funkcionalnih modnih dodatkov nekako prisiljeni, saj jih potrebujemo, a kljub temu želimo, da so čim lepši in čim bolj kvalitetni.

Torbica oz. ženska torbica je priv takšen dodatek, brez katerega si nobena ženska ne predstavlja svojega vsakdanjika. Ženska torbica je odličen pripomoček, ki poskrbi za to, da imamo številne bolj ali manj nujne stvari vedno pri roki. Hkrati pa je to tudi odličen modni dodatek, saj je zelo opazen in zaradi tega še toliko bolj pomemben.

Tudi denarnica je modni dodatek, ki ga lahko uvrstimo v to skupino funkcionalnih modnih dodatkov. Ta modni dodatek je za razliko od torbic namenjen obema spoloma, a je tudi bistveno manj opazen, saj se denarnica običajno skriva v torbici ali v žepih in je mimoidoči ne opazijo že takoj. Kljub temu ima tudi denarnica določen prestižni pomen in prav zaradi tega nam ni vseeno, če uporabljamo lepo, novo denarnico, ki jo krasi še logotip kakšnega uveljavljenega proizvajalca ali deset let staro denarnico, na kateri logotip proizvajalca sploh ni več razviden.

Pasovi – vrste, izbira in nakup

Pasovi so modni dodatki, ki se lahko ločijo na različne načine. Prvi način, po katerem bi se pasovi lahko ločili, je vrsta uporabljenih materialov. Usnjen pas je prav gotovo med najbolj priljubljenimi in najbolj uporabljanimi pasovi. Usnjen pas je kvaliteten, obstojen in tudi privlačen na pogled, saj usnje velja za izredno kvaliteten material. Prav gotovo je prav usnjen pas tisti, ki bo po številnih uporabah še vedno dobro deloval, se ne bo strgal in bo dolgo izgledal kot nov.

Če kupujete moški pas ali ženski pas, bodite pozorni na to, da se izbrani pasovi ujemajo z ostalimi oblačili. Moški pas ali ženski pas, ki bo v barvnem neskladju z ostalimi oblačili, bo izgledal nekoliko čudno, vi pa boste izpadali nekoliko smešni. Prav zaradi tega je nujno, da ne uporabljamo le en moški pas ali ženski pas, ampak da so v naši garderobi prisotni pasovi v večjem številu.

Vedno se zavedajte, za katere hlače kupujete nek pas. Tako boste precej zmanjšali možnost za to, da izbranega in kupljenega pasu ne bi nikoli uporabili, ker bi po prihodu domov ugotovili, da vam izbran pas ne paše k nobenemu oblačilu.

Pri nakupu se ne obremenjujte z velikostjo oz. dolžino pasu, pazite le, da ni prekratek. Predolgi pasovi se lahko enostavno skrajšajo in prilagodijo vsakemu, ki jih želi uporabljati. Prav zaradi tega se raje osredotočajte na kvaliteto in estetsko izpopolnjenost, dolžino pasu pa pustite raje na stranskem tiru.

Tudi pasovi so lahko precej dragi kosi oblačil in tudi pri tako enostavnih stvareh lahko pride do napake, ki jo v prodajalni ne opazite niti vi niti prodajalec. Zaradi teh dveh razlogov imejte tudi pri nakupu pasu v mislih, da je račun nujno potrebna stvar, brez katere izbranega izdelka ne boste mogli zamenjati, v kolikor kasneje ugotovite, da je neprimeren, poškodovan ali kako drugače okrnjen.

Modni dodatki

Nekateri modni dodatki so bolj priljubljeni pri moških, drugi pri ženskah. Ne glede na spol pa ima vsak na izbiro vsaj nekaj teh stvari in prav gotovo je tudi vam, vašemu partnerju ali prijatelju všeč vsaj ena izmed njih.

Modni dodatki so lahko odlično darilo za obletnico, rojstni dan ali kakšno podobno priložnost. Ženske bodo najbolj vesele, če je torbica oz. ženska torbica tisto, kar dobijo v dar, moški pa bo vesel, če ga razveselite z neko stvarjo, ki jo potrebuje in to je prav gotovo denarnica.

Vsi, ženske še nekoliko bolj, so izbirčni, ko se kupujejo modni dodatki. Tako torbica oz. ženska torbica kot denarnica naj ne bo nikoli izbrana zaradi tega, ker je všeč vam in nikar ne kupujte takšnega darila, če niste prepričani v to, da so prav takšni modni dodatki všeč osebi, ki jo želite obdarovati.

Denarnica je lahko usnjena, pomembna je tudi velikost in številne druge stvari, torbica oz. ženska torbica pa ima še številne druge lastnosti, na katere smo lahko pozorni pri nakupu. Če se s partnerjem še dolgo poznata, bo prav gotovo najbolje, da ga/jo peljete s seboj, ko se odločite kupiti takšno darilo. Prav gotovo ima ona oz. on tudi svoje želje in bo precej bolj zadovoljen/a, če bo darilo takšno kot si ga želi.

Modni dodatki so ena izmed stvari, pri kateri lahko cene sežejo zelo visoko. Zaradi tega si pred nakupom zastavite tudi finančne omejitve, ki bodo v skladu z vašimi zmožnostmi, saj če niste pozorni se lahko hitro zgodi, da zapravite precej več kot si lahko privoščite.

Tudi prodajalne se cenovno med seboj precej razlikujejo, zato se po ocenjenem znesku, ki ga boste namenili nakupu, odločite tudi za vrsto prodajalne, ki jo boste obiskali. Ker so nekatere precej bolj ugodne in prodajajo cenejše modne dodatke, se tisti z bolj ugodnimi željami, raje odpravite v takšne.