Arhiv Značk: nakit

Ponudba nakita in obročev za lase

Ponudba nakita in obročev za lase

Želite popestriti svoj vsakodnevni izgled ali pa potrebujete kos nakita za svečano prireditev? Bi radi izbirali med široko ponudbo nakita na enem mestu in bi svoj nakup opravili radi na hiter, preprost in udoben način? Si želite kvalitetnega in ugodnega srebrnega ter zlatega nakita? Potem je pravi naslov za vas, ki ga vsekakor morate preveriti, spletna trgovina Lola. Spletna trgovina Lola vam namreč nudi vse našteto in še več.

V prodajnem programu spletne trgovine Lola boste našli modna oblačila blagovnih znamk za ženske in moške ter tudi druga modna oblačila, oblačila za otroke, modne dodatke, darila in pa seveda tudi nakit. V ponudbi nakita vam Lola nudi izbiro med različnim modnim nakitom, indijskim, poročnim in moškim nakitom. Široka in pestra ponudba omogoča vsakemu kupcu, da najde kos, ki mu bo všeč.

Poleg modnega nakita pa ne pozabite prebrskati po ponudbi modnih dodatkov, saj bodo ti še dodatno popestrili vaš izgled. V trgovini Lola lahko kupite tudi različne lasne dodatke, kot so sponke in obroči za lase. Obroč za lase vam lahko služi za več stvari. Lahko ga nosite kot modni dodatek, lahko pa ga uporabite takrat, ko si želite speti lase ali pa odmakniti lase iz obraza. Pobrskajte po ponudbi obročev za lase in drugih lasnih dodatkov ter seveda po ponudbi nakita in si privoščite tisto, kar bo polepšalo vaš izgled in vas naredilo bolj samozavestne. Obiščite spletno trgovino Lola tudi vi in privoščite nekaj lepega sebi ali kupite darilo za ljubljene.

Kaj vse spada pod nakit?

Pogosto nakit kupujemo kot darilo za neke prav posebne priložnosti, lahko pa ga kupimo tudi zase, in sicer kot modni dodatek. Ker so plemenite kovine običajno zelo drage, se splača zapraviti nekaj več časa in se posvetiti predvsem lastnim željam in tudi čim bolj preučiti ponudbo na trgu, ki je je kljub zelo ozko usmerjeni paleti izdelkov, kar precej.

Kaj vse spada pod nakit?

Uhani so prav gotovo ena izmed stvari, ki spadajo med nakit. Čeprav je včasih veljalo, da uhane nosimo predvsem ženske, pa so v zadnjih letih postali precej priljubljeni tudi pri moškem spolu. Tako so za oba spola primerni običajni, manjši uhani, moški, ki bi nosil velike okrogle uhane, bi še vedno izstopal.
Zapestnice so še ena zanimiva stvar, ki spada med nakit. Lahko so različnih oblik in okrašene z različnimi dodatki, ki pa skupaj z izbranim materialom, ki ga izdelovalec uporabi za izdelavo zapestnice, vpliva tudi na ceno, ki jo boste kot kupec morali plačati prodajalcu. V osnovi so zapestnice namenjene temu, da jih nosimo na roki, čeprav obstajajo tudi takšne, ki jih nosimo na nogi, a so precej bolj redke kot prve.

Verižice in prstani pa so najbolj zanimivi izdelki, ko govorimo o nakitu. Predvsem prstane lahko uporabimo ob različnih priložnostih, predvsem pa je njihov namen običajno, da izkažemo naklonjenost neki osebi, običajno partnerju ali simpatiji. Tako poznamo zaročne in poročne prstane, ki jih največkrat krasi še kakšen drag kamen ter zlate, srebrne in prstane iz belega zlata. Ti tri materiali so pri prstanih še vedno najbolj pogosti, čeprav so lahko še iz marsikaterega drugega materiala.

Za vsako priložnost izberimo drugačen nakit

Nakit je nekaj brez česa niti v vsakdanjem življenju več ne moremo. A v našem življenju se zvrstijo vedno nove možnosti in vedno nove priložnosti, zato je pomembno, da za vsako priložnost izberemo drugačen nakit. Še posebej pozorni moramo biti kadar smo v izbiri nakita, ki ga bomo nosili ob svečanostih. Navadno z skrbno izbranim nakitom zapolnimo vrzel, ki nastane, ko se oblečemo, naličimo in si uredimo pričesko. Toliko različnih možnosti in toliko različnih priložnosti, da si izberemo nakit po meri.

Ni dovolj, da si le nadenemo določeno vrsto nakita, še kako je pomembno, da ga znamo nositi. Nakit je pomemben del nas samih in zato ni nič čudnega, da nam ta nepogrešljiv dodatek še dodatno dviguje samozavest. Iz žlahtnih ali ne žlahtnih kovin, iz lesa, gline, kamna, školjk, danes je lahko lep nakit narejen že iz skoraj vsakega materiala. Danes je nakit tisti, ki nas ne le lepša, včasih lahko prav dobrodejno pomaga tudi našemu zdravju. To je magnetni nakit, nakit, ki združuj lepoto in obenem pomaga do boljšega in lepšega počutja. To je nakit, ki ga lahko brez vsakršne skrbi nadenemo ob kakršnikoli priložnosti. Bodimo lepi in bodimo zadovoljni, nadenimo si nakit.

Prstani so namenjeni praznovanju pomembnih stvari v življenju

Nakit ima v sodobnem času prav poseben pomen. Še bolj poseben pomen pa ima del nakita, ki mu rečemo prstani. Prstani so namenjeni praznovanju najbolj pomembnih stvari v življenju, oziroma jih poklonimo najdražji osebi ob teh priložnostih.

Prstani se uporabljajo že od prvih zmenkov naprej, saj s tem ljubljeni osebi, največkrat kar fant punci, izkaže naklonjenost. Gre za nek simbol in simbolno dejanje, ki naj bi vodilo tudi v resno zvezo.

Precej bolj pomembni pa so naslednji prstani, ki jih lahko podarite ali dobite v dar v nadaljevanju zveze. Običajno bo v resni zvezi sledil zaročni prstan. Zaročni prstani so lahko precej dragi, lahko jih tudi krasi kakšen drag kamen, lahko pa so čisto enostavni ali celo doma narejeni. Kakšnega boste izbrali je odvisno predvsem od tega, kako zahtevna je oseba, ki ji boste ta prstan podarili.

Naslednji korak je običajno poroka in takrat potrebujete poročni prstan. Poročni prstan ima najmočnejši pomen in je nekakšen simbol poroke, brez katerega si danes tega dogodka sploh ne moremo predstavljati.

Prstani se med seboj ločijo glede na material, iz katerega so narejeni. Najbolj tipični, tudi za poroke in poročne prstane, so zlati prstani. V zadnjem času postajajo vse bolj priljubljeni tudi prstani iz belega zlata, ki so na hitro precej podobni tretji vrsti prstanov, to so srebrni prstani. Te tri naštete vrste so najbolj tipične in se največkrat prodajajo v zlatarnah, posledično je po njih tudi največ povpraševanja. Poznamo tudi druge vrste prstanov iz bolj eksotičnih materialov, a so precej bolj redki in se tudi precej težje dobijo.

Različni dragi kamni, ki lahko krasijo tudi vaš prstan, predstavljajo običajno kar večji del cene. Odločite se lahko za diamant, rubin, labradorit …

Prstani

Med različnimi vrstami nakita, ki ga poznamo, so prstani prav gotovo tisti, brez katerih si ne predstavljamo številnih dogodkov v življenju. Prstani so znak naklonjenosti že v najstniških letih in takšno vlogo igrajo skozi celotno življenje vsakega posameznika oz. posameznice. Za določene obletnice so bolj primerni srebrni prstani, za druge zlati ali takšni, ki so narejeni iz belega zlata.

Srebrni prstani so tudi precej cenejši od vseh ostalih. Poleg tega so srebrni prstani potrebni primernega vzdrževanja in čiščenja, saj lahko v nasprotnem primeru njihov lesk hitro zbledi. Lahko rečemo, da so srebrni prstani primerni za obdarovanja ob obletnicah in podobnih dogodkih, dovolj dobri bodo tudi za zaroke, a pri porokah se običajno uporabljajo zlati prstani.

Zaročni prstan in poročni prstan je tisto, kar naj bi vsak fant ali dekle kupil oz. prejel le enkrat v življenju. Danes je sicer bolj v navadi, da se ti prstani kupujejo tudi večkrat, saj so ločitve postale nekaj čisto vsakdanjega, a prestiž in poseben pomen, ki ga ima zaročni prstan in poročni prstan kljub temu ni zbledel.

Zlatarne so tisti kraj, kjer se prstani najpogosteje prodajajo. V zadnjem času je vse bolj pogosta prodaja tudi preko spleta, a kljub temu je nakup v zlatarni še vedno najbolj pogost. Poročni prstan ali zaročni prstan lahko tako pred nakupom tudi pomerite in ob tem poskrbite, da je velikost ustrezna.

Če sami prstani ne dosegajo izjemno visokih cen, ne glede na to, če so narejeni iz srebra, zlata, belega zlata ali kakšne druge kovine, je nek okrasni kamen, npr. diamant, tisto, kar prodajno ceno tega nakita precej dvigne. Pregrešno dragi kamni lahko dosežejo tudi desetkratno ceno samega prstana ali celo več, dodatno pa lahko k ceni pripomore še kakšno priznano ime oblikovalca, ki je oblikoval nek prstan.

Pri nakupu zato nikar ne pretiravajte, saj pri cenah ni omejitve in kupujte raje v takšnem obsegu, kot so vaše zmožnosti in sposobnosti.