Arhiv Značk: nega

masaža in sproščanje

Privoščite svoji prijateljici masažo

Ne veste kaj podariti svojim najbližjim za rojstni dan? Velikokrat namreč ne vemo, kaj bi jim podarili in po navadi vsako leto končamo z enakim darilom, ki ni nič posebnega. Prav zato vam bomo v nadaljevanju dali nekaj nasvetov, kakšno darilo podariti svojim bližnjim. Odločite se za bon za masažo, kateri se ne bo mogel upreti nihče.

Rojstnih dni se vedno vsi zelo veselimo. Končno se srečamo s svojimi prijatelji in znanci na enem kupu, kjer lahko vsi skupaj pokramljamo in nadomestimo vse izgubljene trenutke med letom. Pa vendar se vedno znova pred vsako rojstnodnevno zabavo ukvarjamo z vprašanjem, kaj kupiti slavljencu za rojstni dan. Vedno nam zmanjka idej prav takrat ko se odpravljamo po nakupih. No, odločili smo se da vam malce pomagamo, da bo takih trenutkov čim manj.

Zakaj ne bi svoji prijateljici podarili bona za masažo? Tako se bo ta lahko sprostila, odmislila vsakodnevne skrbi, ki nas tarejo in uživala v vrhunski masaži. Seveda se morate najprej prepričati, da nima težav s tem, da se jo dotikajo tuje roke. Marsikdo namreč tega ne mara in se zato nikoli ne odloči za masažo. Z bonom za masažo boste tako malce poskrbeli tudi za njeno zdravje, saj imajo masaže tudi zdravilne učinke. Od masaže do masaže je odvisno na kateri del telesa želite pozitivno vplivati. Tak se lahko na primer odločite samo za masažo obraza ali pa stopal. Če vaša prijateljica na primer opravlja službo, med katero večinoma časa stoji, ji privoščite masažo stopal. Po masaži se bo počutila kot prerojena.