Arhiv Značk: Nike

Nike tiempo, izbira zahtevnih

Nike tiempo je modra izbira zahtevnih uporabnikov.

V času pomembni turnirjev postane jasno kako pomembna je dobra obutev športnikov . Nike tiempo gre pri tem korak dlje. Ponudba je široka in raznovrstna. Izbere se lahko cenovni razred, primernost za določenega športnika, materiale, težo in številne druge lastnosti. V prvi vrsti je Nike tiempo namenska obutev. Cenovni razred je pomemben predvsem za tiste, ki željo z ustrezno investicijo doseči največ. Izbira Nike tiempo po primernosti za določenega športnika pa je bolj specifična izbira. Večina v tem primeru izbere namensko, investicija je pri tem vključena in največkrat ne igra pomembne vloge. Kdor hoče dobro oziroma najboljše, si bo to pač izbral, investicijo pa vzel v zakup. Dobre stvari so vedno imele, imajo in bodo imele svojo ceno. Različni modeli Nike tiempo omogočajo še bolj individualno izbiro. Tehnične lastnosti in razlike pri tem igrajo vlogo predvsem pri najbolj primernih. Kdor ima izkušnje s tovrstno obutvijo bo hitro opazil razlike in tehnične lastnosti. Pri tem so pomembne tudi podobnosti, ki preko izkušenj pridejo hitro do izraza. Potrebno pa si je vzeti čas in se ne odločiti na prvo žogo. Torej izbrati kar nam prvo pride pod roko, plačati in oddrveti na športne terene. Verjetno najpogostejša pa je izbira Nike tiempo po načelu dobrega prilagajanja obutve stopalu. Občutek dobrega prileganja obutve stopalu vsi poznamo, ker ga zelo cenimo. Največkrat so najbolj primerni modeli takoj prepoznani kot dobri. In to na račun vsakomur znanega, vendar zelo individualnega občutka. Tisto kar je dobra izbira kot rečemo preprosto sede na nogo. Nudi pa ponudba tudi nekaj izbire za vse, ki veliko dajo na izgled. Danes se lahko o tem tudi predhodno prepričamo ko imamo čas in izberemo najboljše, pred odločitvijo pa preprosto zahtevamo.

Nike tiempo je zelo aktualna izbira, glede na aktualno športno dogajanje ter splošno primernost obdobja.

http://www.superge.si/

Tudi oblačila za fitnes nas lahko polepšajo

Oblačila za fitnes nas lahko zelo polepšajo, zato je prav, da jih, še posebej ženske izbiramo glede na tip postave. Izbira oblačil za to, vedno bolj priljubljeno vadbo je tako lahko kar precej zahtevna misija. V prvi vrsti morajo biti majčke, topi in hlačke poleg tega, da so modne in lepe tudi funkcionalne. Izbirajmo udobna oblačila, takšna, v katerih se bomo kar se da najboljše počutili. Izbrana oblačila pa morajo biti narejena iz materiala, ki je lahek za nošnjo, ki diha, je zračen, obenem pa odvaja vlago od telesa a je pri tem ne vpija. Dolžina hlač, ki jih bomo oblekli za na fitnes je odvisna predvsem od tega kakšne so naše noge, od njihove oblike in dolžine. Oblačila za fitnes lahko poudarijo vse prednosti, pa tudi slabosti naše postave, zato velja preudarnost tudi, ko izbiramo majico za fitnes. Tako tudi majice brez rokavov, oziroma tope izbiramo glede na videz naših rok, oziroma nadlahti, v mislih pa imejmo, da lahko tanke naramnice nehote dodajo kakšen kilogram. V kolikor smo v pasu vitki, lahko le tega še bolj podarimo z oprijeto kratko majčko, kot dopolnilo pa izberemo hlače, ki imajo nekoliko višji pas. Ženstvena postava je nekaj, česar ni treba skrivati, ampak z oblačili še bolj poudariti. Če izbiramo za fitnes dolge hlače se vsekakor ogibajmo takšnih, ki imajo preširoke hlačnice, saj bi nas lahko med vadbo ovirale. Bistvena lastnost je poleg lepotnih tudi v tem, da so oblačila za fitnes udobna, zračna in lahka.

Udobna oblačila za fitnes so za kvalitetno vadbo najboljša izbira

Oblačila za fitnes so zelo pomembna, pa čeprav se nam na prvi pogled morda to niti ne zdi. Kar nekaj  tistih, ki se prvič odpravljajo v fitnes se gotovo sprašuje kakšna oblačila naj si nadenejo za vadbo. Veliko se jih odloča na podlagi tega, da bodo kar se da najlepše in najbolj moderno, a pri tem pozabljajo na kvaliteto. Pomembno je, da za v fitnes izberemo oblačila, v katerih se bomo kar se da najbolje počutili. Priporoča se, da se na vadbo ne oblačimo sintetičnih oblačil, oblačilo naj bo čim bolj funkcionalno, takšno, da telo pod njim svobodno diha. To naj bodo oprijete majčke in dolge ali kratke hlačke, nikakor ne preozke, saj bi nas omejevala. Oblačila za fitnes ne smejo biti niti preveč ohlapna, saj bi nas pa slednja lahko med samo vadbo precej ovirala. Ker pa bistvo ni le v oblačilih, ki so vidna na zunaj, nikar ne pozabimo tudi na kvalitetno spodnje perilo. Želeno je, da je to spodnje perilo, ki je iz bombaža, se telesu prilagaja, je brez šivov, ki bi nas motili, predvsem je za ženske bistvenega pomena, da si kupijo udoben športni nedrček. Oblačila za fitnes, ki jih lahko kupite na tem naslovu, naj bodo takšna, da se bomo v njih kar se da najbolje počutili, najboljšo si tista, ki so narejena iz bombaža ali iz mešanice bombaža in umetnega materiala. Ker se med intenzivno vadbo telo zelo poti, so takšna oblačila za fitnes nekaj najboljšega, saj od telesa odvajajo odvečno vlago.