Arhiv Značk: nosečniška oblačila

Katero številko nosečniških oblačil moram izbrati?

Nakupovanje nosečniških oblačil lahko marsikateri izmed nas predstavlja vse prej kot prijetno opravilo, še posebej, če imamo omejene možnosti v smeri, ki se vse bolj vztrajno oddaljuje od naše pretekle postave. Ker smo ženske rade lepo oblečene, se tukaj pojavi kar nekaj bolj ali manj neprijetnih vprašanj, predvsem ta, katero številko za nosečniška oblačila bomo izbrale. Lahko kupimo tudi klasična oblačila, ki so za nekoliko številk večja toda, v tem primeru ne bomo mogle z takšno zavzetostjo opazovati večanje našega trebuščka.

V skoraj 95 odstotkih bi ženske morale kupiti oblačila za nosečnice v isti velikosti, kakor so jih kupovale pred nosečnostjo. Še posebej kar se tiče majice za dojenje, katere enako številko lahko nosimo skozi celotno nosečnost. Bolj pomembno kakor sama velikost je pri izbiri oblačila za nosečnice pomembno to, da so narejena iz raztegljivih tkanin, saj le tako prijetno oblikujejo naše telo v naslednjih mesecih. Edina stvar pri kateri bo potrebno menjati številko je modrček.

Nosečniška oblačila so po tako ali tako prilagojena našemu telesu, še posebej hlače, pri katerih elastični pas skozi celotno nosečnost zagotavlja udobje, ki ga želimo. Pri izbiri oblačila za nosečnost je potrebno biti previden le na to, da se nikoli niti ne poskušajte tlačiti v obleko, ki vam je premajhna. Nosečniške majice in vsa oblačila za nosečnice so navadno že same po sebi krojena na poseben način, ki nudi udobje. So praktična ter istočasno dihajo s našo kožo. Izražajte lepoto tudi v oblačilih za nosečnice.