Arhiv Značk: permanentni makeup

S permanentnim makeupom do popolnega videza

Ženske z uporabo makeupa poudarijo svojo lepoto, tiste z nekoliko več izkušnjami na področju ličenja pa makeup izkoristijo tudi v kreativno preobrazbo, ki se zlije v sinergijo lepote in temperamenta. Dovršen makup tako izrazi osebnost pripadnic nežnejšega spola. Moški velikokrat komaj verjamejo svojim očem, ko vidijo damo z dovršenim makeupom. Nanos makeupa zahteva precejšnjo mero spretnosti, znanja in navsezadnje tudi časa.

Sodobni tempo življenja od nas zahteva vedno več. Pogosto si želimo dni, daljših od 24 ur, da bi lahko z malo manj stresa, opravili vse dnevne opravke. Permanentni makeup ponuja elegantno rešitev dolgo obstojnega makeupa. Poseg je neboleč, traja približno eno uro. V učinku permanentnega makupa lahko uživate do tri leta z vključenimi obnovitvami. Permanentni makeup se najpogosteje izvaja na očeh in obrveh ter ustnicah. Pri permanentnem makeupu gre za kozmetično tehniko nanosa barvnih pigmentov v zgornjo plast kože.

Nanos permanentnega makupa zaupajte zgolj in samo izkušenim strokovnjakom, ki uporabljajo naravne in visoko kvalitetne produkte. Tudi pri permanentnem makupu velja pregovor: »malo denarja, malo muzike«. Naj vas ne ulovijo z atraktivno, skoraj neverjetno nizko ceno permanentnega makupa. Posledice takih neprofesionalnih posegov so lahko zelo boleče. Si predstavljate, da permanentni makup ni izveden do popolnosti? Lasersko odstranjevanje je dolgotrajno in po vrhu vsega že zelo boleče. Permanentni makeup vam lahko prihrani precej časa toda bodi previdne pri izbiri izvajalcev.