Arhiv Značk: plastične operacije slavnih

Plastične operacije slavnih

Plastične operacije slavnih so še posebej pogoste. V svetu blišča in glamurja je videz običajno še bolj pomemben kot pri »navadnih smrtnikih«, zato marsikdo podleže pritiskom. Vas zanima, kateri slavni so šli pod nož? Za vas smo zbrali 5 takšnih primerov …

  1. Michael Jackson

Pokojni Michael Jackson je med slavnimi najverjetneje rekorder, kar se tiče plastičnih operacij. Najbolj nezadovoljen je bil s svojo barvo kože (v osnovi je bil temnopolt, na koncu pa je bila njegova koža povsem svetla), znan pa je bil tudi po številnih plastičnih operacijah nosu, ustnic in ličnic.

 

 

 

  1. Heidi Montag

Ena izmed tistih, ki se uvršča v kategorijo plastične operacije slavnih, je tudi zvezdnica resničnostnega šova Heidi Montag, za kar je zapravila ogromno denarja, vendar rezultati žal niso bili takšni, kot je želela. Naravna lepotica, ki je zaradi pomanjkanja samozavesti menila, da je grda, je s številnimi plastičnimi operacijami dosegla prej obraten učinek. Zdaj se posveča opozarjanju na posledice, ki jih lahko imajo tovrstni posegi.

 

Heidi Montag

Heidi Montag

  1. Joan Rivers

Igralka Joan Rivers je pred kratkim priznala, da naj bi prestala že svojo 734. plastično operacijo. Čeprav so njeni bližnji v skrbeh zanjo, pa sama v tem ne vidi ničesar problematičnega in se niti ne zaveda svoje odvisnosti.

Joan Rivers

Joan Rivers

  1. Alicia Douval

Plastične operacije slavnih pogosto ne uspejo najbolje, kar je doživela tudi nekdanja manekenka Alicia Douval. Čeprav sta njen obraz in telo skorajda povsem iznakažena, še vedno ni obupala nad lepotnimi posegi.

 

Alicia Douval

Alicia Douval

  1. Miša Molk

Plastične operacije slavnih so v Sloveniji še vedno precejšnja tabu tema. Številna ugibanja se pojavljajo predvsem glede Miše Molk, čeprav sama trditve zanika, po mnogih informacijah pa naj bi bila redna obiskovalka lepotnih kirurgov, ki naj bi ji s pomočjo botoksa poskušali zagotoviti večno mladost …

 

Miša Molk

Miša Molk