Arhiv Značk: postelja

Privoščite si takšne postelje, kot si jih želite

Izbrati pohištvo je ena stvar v spalnici, ampak vsekakor pa se zavedajte, da izbira postelje pa ni druga stvar, temveč da sodi k nakupu ostalega pohištva. Še posebej to velja v primeru, da si želite lesene postelje v vaši spalnici, potem je treba paziti, da je vrsta lesa in njegov odtenek pravi, pravzaprav enak.

V kolikor si želite usnjene postelje, lahko njen nakup opravite tudi kasneje, saj je treba le barvo usnja pravilno izbrati, da se sklada s pohištvom. Vendar pa je tako, vedno se odločite za nakup takšne postelje, ki si jo želite, ne pa takšne, ki se prodaja in je nek približek želenega. Zato imate na voljo dve možnosti, prva možnost je, da obiščete različne salone pohištva, druga možnost pa je, da si jih naročite po meri.

Lesena postelja izdelana po meri

Pani postelje so izdelane izključno po naročilu

Je postelje bolje naročiti po meri ali jih kupiti že narejene?

Odločitev je pravzaprav vaša, oboje pa ima svoje prednosti. Če kupite že narejene, potem jih dobite lahko takoj, danes je izbire že ogromno, prav tako tudi salonov pohištva in imate s tem bistveno večjo možnost, da dobite takšne postelje, kot si jih želite. Ampak še vedno pa ni to gotovo, saj se vam lahko zgodi, da iščete takšne postelje, ki jih ni. Največkrat je težava v kombinaciji predalov, izgleda, velikosti in barvne kombinacije in če imate že v naprej vse izmerjeno in točno veste, kako želite, da izbrane postelje izgledajo, potem v salonih pohištva skoraj da nimate kaj iskati in se je veliko bolje odločiti za izdelavo po meri.

Mizarjev, ki izdelujejo postelje po meri, je veliko, vseeno pa vam svetujemo, da si izberete tistega mizarja, ki se ukvarja z izdelavo takšnega pohištva in ne na primer z izdelavo notranjih vrat, saj si tako zagotovite le najnovejše trende, mizar vam bo dal kakšen predlog, hkrati pa tudi uporabil prave tehnike, ki se sedaj uporabljajo. Čisto vsako področje se namreč razvija, dobiva nove rešitve in če jim mizar ne sledi, potem ste lahko prepričani, da ne boste dobili najboljše možne postelje.

Izbira prave postelje za kvaliteten spanec

Kako dobro se je vsako jutro zbuditi naspan in pripravljen na nov dan. Izbira dobre postelje nam to lahko omogoči. Izbira je velika tako v trgovinah s pohištvom kot pri ponudnikih, ki izdelajo ležišče po naročilu. Velikokrat se posamezniki odločijo za komplet pohištva in postelje.

Izbira je zelo zahtevna za tiste, ki imajo probleme s spancem. Nekaterim ustreza mehko, drugim pa trdo ležišče. Zato je pomembno, da se vsak posameznik pred nakupom posvetuje s strokovnjakom, ki mu bo ponudbo prilagodil glede na njegove potrebe. Postelje se razlikujejo poleg trdote tudi po velikosti. Velikost je potrebno prilagoditi potrebam in prostoru. Med zelo priljubljenimi so v zadnjem času tudi vodne postelje. Uporabnikov je vsakodnevne več, saj ima ležišče veliko pozitivnih učinkov na telo. Zaradi vodne površine se ležišče prilagaja hrbtenici kar preprečuje bolečine in nudi sprostitev celega telesa. Velika prednost je tudi ogrevanje, katerega lahko prilagodimo željam in potrebam. Če imamo zakonsko posteljo, je le-ta ločena tako, da si vsak posameznik lahko po svojih željah ogreva polovico postelje. Vzdrževanje je zelo enostavno, saj zahteva le izpust zraka na vsake nekaj mesecev in dodajanje tekočine za ohranjanje kvalitete vode. Cene vodne postelje se vedno bolj lahko primerjajo s cenami navadnega ležišča.

Nakup postelje mora biti opravljen premišljeno, saj je dober spanec pomembnem za produktivnost, ki jo bo posameznik pokazal čez dan. Pomembno je vedeti, da ležišče, ki ustreza nam mogoče ne bo ustrezalo partnerju. Zato je pomembno prilagajanje, ki ga opravimo skupaj v sodelovanju s strokovnjakom. Poleg primernega ležišča pa je pomemben tudi vzglavnik, katerega veliko ponudnikov ponuja poleg nakupa ležišča.

Več o kvalitetnih posteljah pa najdete tukaj http://artidea.si/postelje-spalnice/, pokličete lahko tudi v trgovino, kjer vam bodo prodajalci z veseljem svetovali.