Arhiv Značk: stil commerce

Jedilni servis in jedilni pribor Stil Commerce

Jedilni servis in jedilni pribor Stil Commerce

Jedilni servis in jedilni pribor Stil CommerceStil Commerce je podjetje z večletno tradicijo v storitvah svetovanja in prodaje drobnega gospodinjskega inventarja, torej celotnega programa za restavracije in tudi kuhinje. Prodajni program podjetja Stil Commerce obsega opremo različnih gostiln, restavracij, hotelov in tudi velikih kuhinj s hotelskim porcelanom, kozarci, kuhinjsko posodo, servirnimi vozički in seveda tudi z jedilnim priborom. Strankam podjetje s svojim znanjem in izkušnjami pri opremljanju in spremljanju trendov ter kvalitete želi ponuditi tak inventar, ki bo pravi za določen lokal po kvaliteti, ceni in seveda tudi izgledu.

Kuhinja pa ni kuhinja, če nima jedilnega servisa. Omenjeno podjetje vam, kot smo že omenili, ponuja jedilni servis za vsako vrsto kuhinje, torej za razna restavracije in hotele, bare in slaščičarne, šole in vrtce, bolnišnice in podobno. Poleg tega boste našli tudi jedilni servis za vaš dom in pa za pogostitve v službi. Ponudba jedilnega pribora je na trgu zelo velika, zato je včasih težko izbrati tisti pravi jedilni pribor za določeno priložnost oziroma določeno kuhinjo. Tisti, ki se ukvarjajo z gostinstvom namreč dobro vedo, kako zelo je pomembna izbira pravega jedilnega pribora in kako mora biti jedilni pribor postavljen na mizi.

V kuhinji šteje vsaka malenkost, da so stranke popolnoma zadovoljne, saj ni dovolj le okusna hrana. Stranke bodo namreč najprej opazile celoten izgled restavracije ali druge zgradbe in nato tudi, kakšna je dekoracija miz ter kakšen je jedilni pribor oziroma jedilni servis. Šele nato pridejo na vrsto brbončice. Stil Commerce vam bo pomagal pri tem, da boste že s samim kuhinjskim inventarom pripomogli k večjemu zadovoljstvu strank oziroma da boste naredili čim boljši prvi vtis.