Arhiv Značk: superge

adidas

Adidas ultra boost, dober začetek

Adidas ultra boost je osnova, brez katere začeta športna aktivnost nima posebnih možnosti za uspeh.

Zato je izbrati Adidas ultra boost modra investicija začetnika. Tek je sila priljubljena aktivnost s številnimi prednostmi pred drugimi disciplinami. Priljubljenost lahko opazimo preko tekačev na športnih terenih, objektih in številnih tekaških stezah. Ter tudi množici tekaških prireditev s številnimi udeleženci. Ponudba prireditev je pestra, marsikomu je izziv spoznati okolico bivanja ali sosednje dežele preko teka. Adidas ultra boost je pomoč takemu izzivu. Športnik se bo lahko dobro pripravil na prireditev, nastop bo uspešen. Za začetnike je posebno dobra novica množica izjemnih Adidas ultra boost lastnosti. Ker se na začetku tekaške kariere soočamo s številnimi napakami in težavami, so vrhunske lastnosti najboljša garancija za blažitev pripadajočih posledic. Modra investicija v Adidas ultra boost se dodatno nadgradi z osnovno prednostjo teka. Velja za šport, ki v razmeroma kratkem času prinaša veliko dobrih učinkov. Za mnoge druge športe bi potrebovali več časa za enake učinke. Poleg tega ne potrebujemo nobene posebne infrastrukture. Ulice, steze, poti izven urbanih območji je v naši deželi na pretek. Adidas ultra boost se s svojimi izjemnimi lastnostmi zlahka prilagodi številnim raznolikim razmeram, ki se pojavijo v času teka. Tako smo dobro obuti tudi, ko nas tek zvabi na daljšo pot ali na nam neznano tekaško podlago. Prilagodljivost je dodatna značilnost, katera omogoča dober izkoristek. Ne potrebujemo dodatnih prilagoditev preostalih lastnosti. Večino nam bo že dobra tekaška oprema priskrbela skupaj z namensko dobrimi lastnostmi. Te so vgrajene v tekaški copat premišljeno, na podlagi dolgoletnih izkušenj ter najnovejših odkritji. Takšna kombinacija se je že v oddaljeni zgodovini sodobnega teka izkazala za najbolj posrečeno. Prinaša tako izboljšanje zdravja in gibčnosti začetnikom, kot tudi vrhunske rezultate športnikom in aktivnim rekreativcem.

Adidas ultra boost je brez dvoma dobra investicija začetnika v možno izboljšanje osebnega zdravja in počutja.

čevlji nike

Čevlji, za vse in vsakogar

Čevlji so modna obutev po oceni kupca ali uporabnika.

Moda je sicer lahko določena tudi drugače. Razni strokovnjaki oblikujejo modo preko raznih kriterijev. Vendar ni nujno, da ti kriteriji celotni ponudbi ustrezajo. Kdor prisega na modo strokovnjakov, se bo z ustreznostjo strinjal. Ostale pa bolj zanimajo čevlji, ki so izven teh okvirjev. To razliko lahko opazimo na praktično vsakem koraku. Opazimo, da imamo na eni strani obutev, ki se sklada z zadnjo modo, ter obutve, ki je včasih večje drugič manjše nasprotje. V vsakem primeru pa gre za nasprotje mode oziroma tistega, kar naj bi bilo po oceni strokovnjakov moderno. Izbiro v tem primeru določajo načela nakupa . Kako različna so vidimo pri tako ponudbi kot povpraševanju. Čevlji so s strani ponudbe in povpraševanja različno obravnavajo, skupna točka pa je nakup. Najpogostejša načela so barva, izvedba, vrsta, znamka, model in podobno. Barva se usklajuje tako preko mode, obstoječe garderobe, garderobe prihodnosti in na druge načine. Kdor veliko da na modo, bo izbral barvo, ki ustreza aktualnim modnim načelom. Drugi dajo prednost obstoječi garderobi. V tem primeru bo izbral barvo, ki se najbolje prilega obstoječi garderobi. Izbrani par obutve bo lahko dopolnil, popestril, nadgradil ali kako drugače obogatil garderobo. V njej so različni čevlji, izbere pa se tiste, ki jih v garderobi ni ali potrebujejo zamenjavo. V garderobo prihodnosti sodijo čevlji, ki se bodo potrebovali v prihodnosti. Pri tem gre za razne spremenjene zahteve, katerim obstoječa garderoba na ustreza. Vzrokov je nešteto. Predvsem gre za spremenjene aktivnosti, katerim bodo čevlji služili z vsemi svojimi lastnostmi. Pomembno pri tem je, da so lastnosti upravičene. Velikokrat se zgodi, da si kupec ob določeni ponudbi zamisli določeno aktivnost ali značilnost prihodnosti. Ki pa ostane zgolj v mislih, dejansko se ne zgodi ali pa se ne zgodi v polnosti.

Čevlji so z vidika ponudbe in povpraševanja različno obravnavani.

Več

superge converse allstars

Converse All starts, modna ikona

Converse All starts je modna ikona med obutvijo.

Priljubljenost je v svetu mode in prodaje zelo cenjena lastnost . Izdelki ali storitve, ki so priljubljene se dobro prodajajo, na račun dobre prodaje so možni mnogi pozitivni učinki za vse udeležene. Converse All starts so primer priljubljenega izdelka. Modne ikone imajo zelo različne zgodbe. Včasih so modne ikone odraz množičnosti določenega izdelka ali storitve, včasih so izdelki ali storitve modne ikone postale zaradi slavnih oseb, včasih imajo modne ikone čisto svojo individualno zgodbo. Converse All starts je blagovna znamka obutve, ki je svoj pohod na trg začela pred skoraj sto leti. Najprej je bila obutev Converse All starts namenjena košarkarjem. Košarkaš je tudi zaslužen za ustanovitev blagovne znamke Converse All starts. Obutev Converse All starts je svojo svetovno slavo doživela v dveh stopnjah. Najprej je obutev Converse All starts postala množično priljubljena, s spremenjeno podobo. Drugič pa je obutev postala slavna, ko so jo na glasbenih odrih širom po svetu nosila znan imena glasbe. Ob začetku novega tisočletja bi blagovna znamka lahko izginila s prodajnih polic. Vendar se je pomena blagovne znamke zavedal velik proizvajalec. Od takrat do danes se je začel ponoven vzpon blagovne znamke. Vsi mlajši in strešji navdušenci jih lahko ponovno izberejo, ko starejši modeli odslužijo svojem namenu. Zanimivo je, da se vedno najde veliko kupcev, ki takšno obutev kupujejo prvič. Razlogov in motivov za nakup je več. V prvi vrsti bi lahko rekli, da zgledi vlečejo in privlačijo. Drugi razlog je univerzalnost obutve. Ljudje jih nosijo ob zelo različnih priložnostih. Nekateri jih nosijo predvsem v prostem času, drugi jih nosijo tudi na bolj pomembni prireditvah, nekateri pa praktično vedno in povsod. Izbira je seveda danes bistveno večja kot nekoč, tudi modna primernost in usklajenost z drugo garderobo ima danes aktualna pravila.

Converse All starts je obutev z bogato tradicijo.

http://superge.si/Converse-Allstar/

Adidas oprema

Adidas, športna blagovna znamka, ki ima tradicijo

Adidas je beseda, ki smo jo verjetno v mladosti neštetokrat izrekli, saj so bile vsake superge, športni copati ali teniske poimenovane le z eno, preprosto besedo »adidaske«. Sanje so se začele leta 1920, v majhnem nemškem mestecu in te so bile, narediti športne čevlje, ki bodo najboljši, saj bodo ščitili športnike pred poškodbami, obenem pa bodo trpežni in vzdržljivi. Adi Dassler je tako začel prav tistega leta zgodbo o adidasu, in sicer v umivalnici, kjer je delala njegova mama, brez elektrike in brez strojev, le z dvema čevljarjema. Bil je naravnost fantastičen oblikovalec, njegove ideje in rešitve so adidas postavile na prvo mesto v svetu.

Danes je adidas celota, ki med seboj povezuje in združuje tri področje. Adidas Sport Style skrbi za prihodnost športnih oblačil, adidas Sport Performance skrbi za športne dosežke ter adidas Sport Heritage, pri kateri je v ospredju bogata dediščina in vrnitev nazaj h koreninam. Že od vsega začetka adidas intenzivno in tesno sodeluje z vrhunskimi športniki, kar prinaša izjemno inovativnost in neprecenljive rezultate. Leta 2001 je adidas predstavil posebnost, ki vsakemu posamezniku omogoča, da si oblikuje obutev po lastni želji, potrebi, po značilnosti svojega stopala, barvi, ter po zunanjem videzu. Njihov slogan je: »Za vsako stopalo in teren obstaja popoln čevelj«. A s tem njihovih idej in inovativnosti še zdaleč ni konec. Adidas je blagovna znamka, ki jo najdemo praktično vsepovsod, med športniki, na ulici, na odru, med uličnimi umetniki, pa tudi med pevci. Ne le športni copati, adidas je ime, ki spremlja športna oblačila, športno opremo, opremo za prosti čas. Veliko preveč jih je, da bi lahko naštevali.

Olimpijcev, zmagovalcev, nosilcev medaljev, ki so bili in so še vedno ponosni nosilci znamke adidas. Adidas je znamka, ki jo nosijo najboljši profesionalni športniki na svetu, brez nje pa ne moremo niti navadni ljudje.

Povzeto po: http://www.superge.si