Arhiv Značk: visoka peta

Čevlji

Izbira ženskih čevljev z visoko peto

ČevljiČeprav čevlji predstavljajo del vsakodnevne garderobe velike večine ljudi, so ženske še vedno tiste, ki izbiri novih čevljev posvečajo največjo pozornost. Moški čevlji morajo biti namreč v prvi vrsti funkcionalni in praktični, šele nato pride na vrsto tudi sam izgled, pri otroških čevljih pa je pomembna predvsem vzdržljivost, saj lahko naši najmlajši med igro obutev hitro uničijo. Ženske pri izbiri čevljev na drugi strani najprej pogledajo na lep izgled obutve, šele nato je na vrsti udobje in praktičnost.
Najtežje je izbrati ustrezne ženske čevlje z visoko peto, saj so v večini primerov neudobni, poseben večer, za katerega je ženska izbrala takšne čevlje, pa se običajno zaključi z žulji in bolečinami. Pri izbiri čevljev s peto je tako pametno, da upoštevamo nekatere predloge. Če ste se odločile, da boste kupile čevlje s peto, imejte v mislih, da je nekoliko nižja peta še vedno veliko bolj privlačna kot vrtoglavo visoka peta, v kateri ne boste znale hoditi. Tudi če je peta nekoliko nižja, bodo vaše noge še vedno videti zelo zapeljivo, vaša drža pa bo avtomatsko lepša.
V primeru, da pri nakupu ženskih čevljev ne gledate na denar, je vsekakor pametno, da izberete tisto različico, ki je bolj kvalitetna in s tem tudi bolj udobna. Pravo usnje se na primer zlahka prilagodi obliki vaših stopal in se vedno obnese bolj kot umetni materiali. Zelo pomembno je tudi, da pri izbiri ženskih čevljev razmislite o tem, ali se bodo lepo podali k vaši celotni garderobi, saj vam v nasprotnem primeru ne bodo kaj dosti služili. Veliko izbiro najdete tukaj: http://www.ceneje.si/oblacila-obutev/obutev-za-prosti-cas/cevlji