Vedeževanje naj opravljajo jasnovidci

Za človeštvo je od vedno zanimivo in privlačno vedeževanje. Človeka je vedno zanimalo kaj ga čaka. Vedno rad razmišlja o svoji prihodnosti. Velikokrat se človek boji svoje prihodnosti, zato se odloči za vedeževanje, da je pripravljen na vse kar ga čaka.

Kdo se lahko ukvarja z vedeževanjem?

Biti morajo jasnovidni ljudje, imeti morajo posebne sposobnosti videnja prihodnosti in imeti morajo intuicijo. Samo posebno nadarjeni ljudje so lahko dobri vedeževalci. Nekoč so potrebovali napovedovalce prihodnosti za naravne nesreče, vojne, … V današnjem času se uporablja vedeževanje za komercialne namene. Veliko je zanimanja za naše zdravje in zdravje naših sorodnikov, zanima nas finančno stanje in kakšno bo to stanje v prihodnosti, zanima nas področje ljubezni in kaj nas na tem področju čaka v bližnji prihodnosti.

Velike so tudi spremembe v načinu vedeževanja. Vedeževanje po telefonu je vedno bolj aktualno, ker je zelo praktično. Lahko se pa odločimo za napovedovanje prihodnosti s pomočjo internetnih strani. Ni potrebno čakati. Še vedno se za vedeževanje uporabljajo večinoma karte. Aktualne so ciganske karte, tarot karte, remi karte in tako imenovane angelske karte, ki so najmanj poznane. Karte kot pripomoček za napovedovanje prihodnosti se je veliko uporabljalo v 14.

stoletju in so aktualne še danes. Veliko manj se v današnjem času uporablja kavo, oziroma kavno usedlino. Še nekaj jet nazaj je bilo zelo iskano in uporabljeno vedeževanje pri šlogarci s pomočjo kavne usedline. Danes ta način vedeževanja ni aktualen, ker je potrebno iti do vedeževalca. Veliko bolj udobno se je usesti v domači kavč, poklicati po telefonu in si privoščiti vedeževalca. Lahko se odločimo za stalnega vedeževalca, kateri lahko postane naš svetovelec. Današnji časi so tako zelo stresni, da nam lahko stalni vedeževalec veliko pomaga tudi z nasveti. In če nas dobro pozna, je veliko lažje.