Ključne prednosti kombinacije vinila in plute

V zadnjih nekaj letih je ena od najbolj priljubljenih talnih oblog obloga, ki je izdelana iz vinila. Ta ima izjemne lastnosti, ki dobro prepričajo tudi najzahtevnejše kupce. V ospredju so udobnost, prijetnost, trpežnost. Kot nadgradnja temu pa je vinil s pluto. To je precej nov izdelek, ki v sebi združuje prednosti dveh materialov – najboljše lastnosti vinila ter plute.

Sicer pa se vinil s pluto stalno izboljšuje oziroma izpopolnjuje. Proizvajalci dobro skrbijo za to, da je vsakič na voljo še boljša in še učinkovitejša kombinacija vinila in plute.

Vinil s pluto je 100 % vodoodporen izdelek

Ena od ključnih prednosti vinila s pluto je ta, da je izdelek 100 % vodoodporen. Prav tako je odlična lastnost tovrstnega materiala tudi ta, da je zelo preprost za samo vgradnjo. Zaradi same osnove takšna obloga ta tla združuje prav vse prednosti vrhunske plute.

Vinil s pluto je izjemno tiha talna obloga. Omogoča namreč do kar 53 % manjšega pohodnega zvoka v primerjavi na primer z laminatnim podom. Poleg tega gre za zelo toplo talno oblogo, ki ponuja vrhunsko udobje pri hoji. Lahko trdimo, da vinil s pluto na sploh ponuja več udobja. Je idealno razmerje med zelo trdo in premehko podlago.

Energijsko izjemno učinkovita talna obloga

Omenili smo že, da je vinil s pluto zelo topla talna obloga. To pomeni, da gre tudi za izjemno energijsko učinkovito oblogo za tla. Pluta je namreč odličen toplotni izolator. Skrbi za optimalno temperaturo prostora, in to skozi celo leto.

Prav tako je vinil v kombinaciji s pluto precej bolj prijetna ter udobna obloga za tla v primerjavi z drugimi številnimi vrstami, saj učinkovito poskrbi za odlično počutje našega telesa.

Izbira in nakup obloge za tla vašega doma

Kaj boste položili na tla določenega prostora v vašem domu, je vsekakor v veliki meri odvisno od vaših želja, potreb, ne nazadnje tudi od izkušenj in znanja. Še preden se odločite za določeno vrsto talne obloge, za katero so vas morda prepričali prijatelji, pa je dobro, da tudi sami preverite najbolj aktualno pa tudi najbolj priljubljeno in najučinkovitejšo ponudbo.

Morda za vinil s pluto še niste slišali. Ker pa ste v tem hipu precej dobro seznanjeni s tovrstno talno oblogo, bi jo najverjetneje tudi želeli kupiti. Cenovno ugodnejši vam je na voljo vinil s pluto pri spletnih ponudnikih.

vinil s pluto

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.