Vrsta škornjev in izbira oblačil

Ženske v zimskem času rade posežejo po elegantnih škornjih. Pri izbiri takšne vrste obutve pa je treba dobro paziti kar na nekaj dejavnikov. Vsaki predstavnici ženskega spola se namreč vsaka vrsta škornja ne poda enako dobro. Pravilna izbira je ne nazadnje odvisna tudi od njene višine in od sloga oziroma stila oblačenja.

Visoki škornji čez koleno so lahko izjemno dobra izbira, še zlasti za vse tiste predstavnice nežnejšega spola, ki so nekoliko višje in vitke postave. Ker pa na trgu obstaja cela paleta visokih škornjev čez koleno, je najbolje, da vsaka ženska preizkusi kar nekaj modelov.

Visoki škornji in kriloVisoki škornji

Visoki škornji čez kolena se lahko odlično obnesejo v kombinaciji s krajšim krilom. Potrebno je paziti tudi na materiale in na izbiro barv oziroma vzorcev. Če uporabnica želi škornje nositi h krilu najrazličnejših odtenkov, je najbolje, da si izbere škornje v nevtralni barvi, na primer v črni.

Izjemno pomembno je, iz česa so visoki škornji čez koleno izdelani. Vrsta materiala namreč odloča tudi o tem, ali se bo škorenj pri oblačenju primerno raztegnil ali ne. Škornji iz visokokakovostnega materiala, ki se dobro raztega, lahko uporabnici služi vrsto let oziroma več sezon.

Visoki škornji in elegantne pajkice

Visoki škornji čez koleno se lahko dobro obnesejo tudi v kombinaciji z elegantnimi pajkicami oziroma z nekoliko tanjšo vrsto elegantnih hlač. V tem primeru je izjemno pomembno še to, kaj bo uporabnica oblekla za zgornji del. K tej kombinaciji se poda na primer daljša elegantna srajca ali pulover, ki sega čez zadnjico.

 

Pestro ponudbo škornjev čez kolena si lahko ogledate na spletni strani Infashion.si.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.