Vzajemna nezgodno zavarovanje z majhno mesečno premijo

Vzajemna nezgodno zavarovanje je izredno zaželena premija, ki jo izbere vedno več posameznikov. V kolikor ima namreč zavarovanec sklenjeno nezgodno zavarovanje, mi v primeru nezgode pripada odškodnina, ki mu pomaga pri boljšemu in hitrejšemu okrevanju. Takšna odškodnina je lahko ključnega pomena, če se zaradi nezgode ne moremo odpraviti v službo in tako v mesecih okrevanja prejemamo nižje plačilo.

Vzajemna nezgodno zavarovanje se dandanes lahko sklene za izredno nizko ceno. Že z minimalnim zneskom 2,68 evra, si lahko zagotovimo odškodnino v primeru nezgode. Poleg tega nam zavarovalnica nudi dodatne ugodnosti, če premijo sklenemo preko spleta, kar je izredno priporočljivo in priročno. Dodaten popust pa si lahko prislužimo, če celoletno premijo plačamo v enotnem znesku. Nekatere premije nam omogočajo pridobivanje mesečne rente za obdobje 10 let, kar je odlična ugodnost.

Vzajemna nezgodno zavarovanje nam bo v primeru nezgode krila vse stroške medicinskih pripomočkov, ki jih bomo potrebovali od okrevanja dalje. Medicinski pripomočki so znano izredno dragi in ob nezgodah jih potrebujemo kar precej, zato je to odličen način, da prihranimo svoj denar. Ob hujših nezgodah nam takšno zavarovanje krije tudi stroške preureditve doma.

Triglav nezgodno zavarovanje ob zlomu kosti

vzajemna nezgodno zavarovanje

Triglav nezgodno zavarovanje se lahko sklene tudi za primere, ko si zaradi neprevidnosti zlomimo katero izmed kosti. V poletnem času, ko ljudje veliko hodijo, kolesarijo in se rekreirajo na najrazličnejše načine, se velikokrat pripeti nezgoda, pri kateri si udeleženec zlomi kost na roki ali nogi. To je najpogostejši razlog za obisk urgence.

Triglav nezgodno zavarovanje nam bo v takem primeru nudilo odškodnino. Višina odškodnine bo seveda odvisna od višine zneska, ki smo ga mesečno vplačevali. Ne glede na višino odškodnine, je vsak denar v primeru poškodbe dobrodošel, saj imamo po zlomu lahko dodatne stroške, ki jih moramo poravnati.

Triglav nezgodno zavarovanje lahko sklenemo nitro in enostavno preko spleta, kar marsikomu olajša delo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.